Screenshot: X

Pogledajte kako je Modrić proslavio ludi gol, navijači u potpunom deliriju

Autor: Dnevno.hr/K.I.

Burno je Luka Modrić proslavio gol Sevilli kojim je Real Madrid slavio pred skoro 75.000 navijača na tribinama Santiago Bernabeua. Točno se mogla osjetiti njegova emocija i vidjeti koliko mu to znači.

Modrić je majstorski potegnuo malo izvan ruba kaznenog prostora i pogodio sam kut. Vratar Seville je bio nemoćan, a Modrić je svoj drugi ovosezonski gol sezone zabio svega šest minuta nakon ulaska u igru. Burnu Modrićevu proslavu možete pogledati OVDJE i OVDJE.

“Ovaj video je nevjerojatan”, napisao je jedan od navijača na društvenim mrežama. “Luka je vječan…klasa nikad ne umire…kakav genijalac”, samo su neki od navijačkih komentara koji su osvanuli na društvenim mrežama.

Suigrači nisu iznenađeni

“Često zabija takve golove na treninzima, a ja sam sretan što je zabio i sada na utakmici”, izjavio je 34-godišnji kapetan Nacho Fernandez za Realovu klupsku televiziju.




“Više puta smo ga vidjeli da tako zabija golove. On je fantastičan, nevjerojatan igrač. Ponestaje riječi kojima bi ga se opisalo”, nadovezao se na Nacha drugi Realov igrač Lucas Vazquez.

Od dolaska u Madrid 2012. godine iz Tottenhama Modrić je s Realom osvojio čak 24 trofeja. Ugovor hrvatskog veznjaka istječe na kraju aktualne sezone, a nagađa se da mu u Realu neće produljiti produljenje. Osim Modrića ugovori još istječu trojici realovaca, Toniju Kroosu, Nachu Fernandezu i Lucasu Vazquezu.

HNS imenovao nasljednika Jarnija, neke će iznenaditi izbor, dolazi iz Hajduka




 

 

Autor:Dnevno.hr/K.I.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.