Foto: Ante Cizmic / CROPIX

ORŠIĆ ISPADA S DALIĆEVOG POPISA!? Mislava ‘izbacuje’ njegov prijatelj iz bivše svlačionice, teška odluka za Dalića!

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Ništa još nije službeno, ali takav potez se realno očekuje. Dalić će u ponedjeljak, 22. svibnja, objaviti širi popis, no već se pojavljuju opravdane špekulacije da na njemu neće biti Mislav Oršić.

Realno, zbog nikakve minutaže u propalom Southamptonu, koji putuje u niži razred engleskog nogometa, Mislav Oršić bliže je tome da propusti finale Lige nacija, nego da na njemu participira.

Kao što smo već nekoliko puta isticali, Mislav je dobio samo šest minuta u Premierligi, ali ono što je još veći argument je tad da je Mislav bio daleko i od klupe za rezerve!

Realno, Oršić mora van

Zlatko ga je pozvao u ožujku za Euro kvalifikacije, no slučaj oživljavanja za Final Four Lige nacije nije isti, jer izbornik juriša po trofej i tamo može samo s najspremnijima.

Realno, sad je ispred njega na popisu njegov bivši suigrač i prijatelj iz svlačionice Luka Ivanušec, a kojem je bio zbog pada forme zatvoren prilaz operaciji Katar.

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

No, sad bi se sve moglo promijeniti u njegovu korist.

Ostali, više manje, sve je jasno. Na vratarskim mjestima sigurni su Livaković i Ivušić, visi eventualno Grbić, obranu nose Juranović, Stanišić, Šutalo, Gvardiol, Erlić, Vida, Sosa i Barišić, u veznome redu su Modrić, Kovačić, Brozović, Pašalić, Vlašić i Majer, a u napadu Dalić najviše računa s ovim imenima: Perišić, Kramarić, Petković, Livaja, Musa.




Možda su moguća i neka iznenađenja, vjerujemo u to, primjerice Dalić itekako računa u budućnosti s Jakićem, Beljom, no trebat će izbornik razgovarati i s izbornikom mlade reprezentacije koju također čeka završni turnir, pa će možda neki mladi kandidati, kao što je Beljo, završiti tamo na popisu…

Foto: Tom Dubravec/CROPIX

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.