AP Photo/Jose Breton / Guliver Image

Dinamo se muči, ali pobjeđuje, a Betis je prije Maksimira opet teško ‘kiksao’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Nogometaši Real Betisa odigrali su samo 0:0 na svojem Benito Villamarinu protiv 12. momčadi prvenstva Alavesa. Potvrda je ovo krize i loše forme u kojoj se nalazi Dinamov protivnik.

Jedan od najboljih igrača domaće momčadi bio golman Rui Silva koji je skupio četiri sjajne obrane. Dovoljno to govori kakvu smo utakmicu gledali, a i navijači su ih počastili zvižducima.

Momčad Manuela Pellegrinija ima većih problema s ozljedama. Nedostaju Isco, koji je ujedno i glavni razigravač, Marc BartraAbner ViniciusAyoze Perez Guido Rodriguez.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Real Betis Balompié (@realbetisbalompie)




Uzvrat na Maksimiru

Uzvratni susret šesnaestine finala Konferencijske lige na Maksimiru na rasporedu je u četvrtak 22. veljače od 18:45 sati. Dinamo ima prednost od 1:0.

Betis je s 39 bodovaostao na sedmoj poziciji, a Alaves je s 28 bodova na 12. mjestu.  Razočaranje je to za navijače koji su ove sezone očekivali bolji Betis koji je će napasti Ligu prvaka.

Čeka nas tako zanimljiv susret na Maksimiru koji će usmjeriti sezonu i jednog i drugog kluba. Španjolski mediji već pišu o smjeni Pellegrinija pa doživi li poraz na Maksimiru mogao bi biti bivši.




Mamić je ‘stvorio’ Modrića, ali Luka mu nije ostao baš ništa dužan, dobro se ovaj naplatio

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.