Foto: Instagram

Zoran Šprajc prodaje kuću u Zagrebu, evo koliko traži za nju: ‘Nema potrebe za adaptacijom’

Autor: I.D.

Čuveni televizijski urednik i voditelj RTL televizije Zoran Šprajc zajedno sa svojom suprugom Lidijom stavlja na prodaju svoju rezidenciju u Donjoj Dubravi po cijeni od iznenađujućih 329.000 eura. Kuća s dva kata u Donjoj Dubravi je u vlasništvu Lidije Šprajc, supruge poznatog televizijskog voditelja.

Početkom ove godine, Lidija je krenula u poduzetničke vode, osnovala je tvrtku koja ima sjedište upravo u toj kući koja se prodaje. Na istoj adresi, 2019. godine, Zoran Šprajc je registrirao obrt pod nazivom “Nema tih para”. Glavne djelatnosti obrta uključuju savjetovanje u vezi s poslovanjem i upravljanjem, agencijske poslove promidžbe (reklame i propagande), kao i odnose s javnošću i djelatnosti priopćavanja, piše Direktno.hr.

Šprajc se zgražao nad novim modnim trendom kod žena: ‘Tko je manijak koji se toga sjetio?’

‘Kuću čine dvije stambene jedinice’

Bračni par Šprajc upoznao se na HRT-u, gdje je on dugi niz godina radio kao novinar, a ona je bila lektorica. U kolovozu su proslavili 25 godina braka za vrijeme kojeg su dobili troje djece.

Naime, ovaj bračni par u oglasu je napisao sljedeće: “Prodaje se prekrasna kuća u mirnoj i tihoj ulici u Donjoj Dubravi na 3 etaže (prizemlje, prvi i drugi kat) ukupne brutto površine 302,51 m2 (+ garaža za dva vozila 35,23 m2 u dvorištu) na građevinskoj parceli površine 388 m2.”

Foto: Njuškalo oglasi

“Kuća je s istočne strane naslonjena na susjednu i čine je dvije stambene jedinice (trosoban stan u prizemlju i dvoetažni stan koji zauzima prvi i drugi kat) s posebnim ulazima te komunalnim priključcima (plin i struja odvojeni, samo voda zajednička).




Kuća je dovršena 2001. godine i vrlo je dobro održavana, tako da nema potrebe za bilo kakvom adaptacijom ili popravcima. Grijanje je plinsko etažno, a prvi i drugi kat su klimatizirani”, piše u opisu oglasa.

Šprajc tvrdnjom o gorućoj temi izazvao zgražanje: Brojni Hrvati mu odbrusili




Opisali su sve detalje

“Prizemlje se sastoji od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice s WC-om, kuhinje idnevnog boravka s blagovaonicom te izlazom prema dvorištu i dvorišnim prostorijama. Površina stana iznosi 76 m2, a ostalih prostorija (ostava, pušnica, vanjski natkriveni dio) 35,85m2.

Foto: Njuškalo oglasi

Na katu se nalazi ulazni hodnik, WC s tuš kabinom, radni prostor, veliki dnevni boravak (50 m2) s blagovaonicom i izlazom na balkon, odvojena kuhinja i prolazni dio dnevne sobe u kojem se nalaze stube za drugi kat i izlaz na veliku natkrivenu terasu (49.5 m2) na kojoj se nalazi manja zatvorena ostava. Površina kata iznosi 111,84 m2″, opisano je u oglasu.

Mnogi kritizirali Zorana Šprajca zbog ovih prizora: ‘Gori si od Vučića’

Na drugom katu nalazi se ulazni hodnik, kupaonica, četiri spavaće sobe (od kojih jedna ima vlastitu odvojenu garderobu). Površina drugog kata iznosi 78,82 m2.

U zadnjem dijelu dvorišta nalazi se garaža za dva vozila s garažnim vratima na daljinsko upravljanje, a samo dvorište popločeno je betonskim kockama uz dijelove zelene površine i ukrasnog drveća.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.