Foto: Screenshot You Tube

(VIDEO) U novoj pjesmi ‘Ludilo brale’, Škoro i Bitorajac dobacuju Nižetiću

Autor: Dnevno

Gotovo dvjesto tisuća pregleda na YouTubeu u samo tri dana te pravi šušur na društvenim mrežama za Luku Nižetića znače novi poslovni uspjeh. Dok se pjesma “Ludilo brale” penje na top-ljestvicama i polako postaje novi ljetni hit, Luka nam otkriva kako je došlo do suradnje s Miroslavom Škorom i Reneom Bitorajcem te priznaje da je i sam pomalo iznenađen instant uspjehom novog singla.

“Znao sam da imamo dobru stvar čiji tekst poziva na ljubav, zajedništvo, bolje sutra, vedrije dane, što je ljudima danas potrebno, i na neki način ujedinjuje Dalmaciju, Slavoniju i Zagreb. U pjesmi smo spojili naizgled nespojivo, Škoro i Bitorajac su svojim prepoznatljivim izričajem i dozom humora upotpunili, dodatno osvježili i pojačali dojam pjesme. Ovo je himna sreće! Sandra Mihaljević snimila je idealni prateći videobroj, pravu ljetnu razglednicu Splita što je publika prepoznala i ne libim se reći da sam zbog toga sretan”, kaže nam Luka.

Lega Škoro i buraz Bitorajac u projekt su ušli, kaže nam splitski pjevač, bez puno nagovaranja. “Rekli su – može. Nije bilo nagovaranja, poslušali su pjesmu, prepoznali kvalitetu i pristali”, otkriva. A misli li da je medijska ludnica oko predsjedničke kandidature Miroslava Škore pogurala pjesmu?

“Ne bavim se takvim kalkulacijama. Činjenica je da smo ovu suradnju dogovorili prije nego je Škoro izašao sa svojom predsjedničkom kandidaturom. Tražili smo pravog predstavnika Slavonije, cijenim ono što je do sada postigao u svojoj glazbenoj karijeri i mislim da je od kolega Slavonaca Škoro bio najbolji odabir”, kaže Luka.

S obzirom na to da sa Škorom ima pjesmu, a tom istom Škori uskoro trebaju glasovi, zanimalo nas je i hoće li ga zaokružiti na nadolazećim predsjedničkim izborima. Ipak, Luka tu ostaje – politički korektan, piše Index.hr.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.