Foto: Instagram

Maja Šuput za supruga osmislila neobičan poklon: ‘Bit će zgodniji nego ikad’

Autor: F. P.

Jedno od najistaknutijih estradnih imena u Hrvatskoj i regiji po mnogima je Maja Šuput. Osim što niže hit za hitom, iza sebe nakon nastupa ostavlja tisuće oduševljenih fanova. Donedavno smo ju mogli pratiti kao članicu žirija u Supertalentu, a na društvenim mrežama je svakako jedno od aktivnijih imena.

Sada je svoje vjerne fanove iznenadila novom objavom, gdje je u posebnom fokusu njen suprug Nenad Tatarinov. On je 14. svibnja proslavio svoj 41. rođendan, a Maja je tek sada otkrila što mu je priredila kao poklon. Uz niz suprugovih fotografija pokazala je da se radi o elegantnom crnom sportskom biciklu.

“Od sada se moji najdraži dečki voze zajedno! Odlučila sam Nenada iznenaditi novim biciklom ra rođendan. Bicikl je pun pogodak jer je top izbor za rekreaciju i zajedničke vikend vožnje pa će Bloom imati pratnju na svojim prvim vožnjama, a i Nenad će biti zgodniji nego ikada”, napisala je Maja u svojoj Instagram objavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)




Rođendan proslavili na odmoru u Španjolskoj

Ovo ‘otkriće’ u samo nekoliko sati zaradilo je gotovo tri tisuće reakcija, a fanovi su brojnim emotikonima srca istaknuli svoje oduševljenje. Obitelj Šuput-Tatarinov Nenadov je rođendan obilježila na odmoru u španjolskoj Marbelli, a uz to su proslavili petu godišnjicu braka kao i 3 godine i dva mjeseca od Bloomovog rođenja.

Podsjetimo, ova svestrana pjevačica sa fanovima redovno dijeli trenutke iz obiteljskog života. Nerijetko je glavni ‘akter’ u njima maleni Bloom, njen mezimac koji je već odavno osvojio srca brojnih fanova. Nedavno je tako pokazala kako dječačić jutrima budi svog tatu Nenada.

“Budi se, budi se”, uz smijeh ponavlja Bloom, dok Nenad uspavanim glasom prigovara. U jednom trenu je Maja intervenirala te predložila sinu da umjesto toga tati samo zaželi dobro jutro. Fanovi pjevačice svoju razdraganost u komentarima nisu krili.




Tajči otkrila u koga je bila zaljubljena na vrhuncu slave: ‘Dugo sam s njim hodala’

“Ovo je gore nego u vojsci”, “Zato će kao teenager spavati do podne”, “Pa jel’ ima ljepšeg nego buđenje sa malim ‘smrdljivim’ nogicama”, “A kakav je, od meda slađi”, “Joj kako slatko, ali prebrzo prođe”, “Najslađa budilica ikad”, “Ljubav mala”, pisali su pratitelji.

Poznata kao kraljica zabave, Maja je tijekom svoje bogate karijere imala nekolicinu pamtljivih nastupa. Nedavno je za domaće medije priznala kako se zabavljala i sa svjetskim facama poput kanadskog glazbenika poznatog The Weeknd, kod kojeg je doživjela nezaboravnu proslavu.

“Najviše sam se provodila na Ibici i Mykonosu. Kod Weeknda sam plesala na biljarskom stolu i slomila mu nogu. Srećom, on to nije doživio. To se u Hrvatskoj nije dogodilo, kakva je to drvenarija. Uz to mi je kod njega ostala i bunda, ali nemam broj da ga nazovem tako da taj party sigurno neću zaboraviti”, opisala je.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.