Foto: YouTube

Bivša košarkašica ispričala jezive scene s bivšim partnerom: ‘Nisam mogla reći od sramote’

Autor: I.D.

Bivša košarkašica Milica Dabović, koja je posljednjih godina u centru pažnje zbog platforme za odrasle na kojoj objavljuje svoje intimne fotografije, progovorila je o jezivom nasilju koje je trpjela od strane svog partnera. Ona je priznala da roditelji o svemu tome nisu imali pojma, te da nije mogla od sramote reći bilo što.

“Svoje roditelje obožavam i dan danas ih obožavam kao i kada sam bila klinka. I kada sam bila dijete razumjela sam i batine i sve. Moji roditelji su pedeset godina u braku i samo oni znaju kako im je, ali taj brak opstaje. Što se tiče moje obitelji dok sam ja trpjela i doživjela sve to što jesam, nisam im nijednog trenutka rekla. Od sramote nisam mogla reći”, pričala je Milica jednom prilikom za srpske medije, te do detalja opisala jezive detalje nasilja.

“On je bio veza prije ove sa Stefanovim ocem. Ja sam u vezu sa Stefanovim ocem ušla da se spasim od te prethodne. Tada sam samo poželjela nekog dobrog čovjeka pored mene i da rodim dijete. Mislila sam da će me samo dijete spasiti od tog pakla. Nisam imala plan da imam obitelj već samo da rodim dijete. To je bio moj plan, bez emocija, bez ljubavi, samo da osjetim da je netko dobar i opet sam našla najgoreg, izbor mi je bio katastrofalan”, rekla je Milica.

Screenshot: YouTube/Red TV

‘To nikada neću moći zaboraviti’

“Sve oblike nasilja sam trpjela, ali iz moje perspektive, sada, poslije šest godina ja vam iskreno govorim ili bih prijavila nasilje iste sekunde kada je digao ruku na mene jer žena živi u iluziji, nadanjima očekivanjima, moli boga da se čovjek promijeni, eto možda sam se zaljubila zaista, možda je čovjek bio drugačiji na početku, možda mu je moj novac udario u glavu, moja stabilnost, moja obitelj, sve ono što sam ja, djevojka koja ne izlazi koju ne interesira noćni život… Ili bih sve to drugačije, ne bih nikada prijavila, ali bih ja to sredila. Ne bih ubila, ali drugačije bih”, dodala je.

Prijelomni trenutak da prijavi nasilje je bio kad je htjela fizički napasti partnera. “Kada sam prijavila nasilje sjećam se tog trenutka, svoje kutne garniture, svoje popucale kičme te njegove dvije ruke na mom vratu, mene inače možete mlatiti dan noć, meni neće modrica ostati, takvo mi je tijelo…”, nastavila je.

“Kada je on mene počeo daviti, kada je on meni napravio podljev jedno pet centimetara, to je bio trenutak kada sam ja mislila da umirem, da se neću moći spasiti, dok ja nisam upotrijebila svoje ruke i kandže mu zabila u oči. Eto, to nikada neću moći zaboraviti, ta scena mi je i dalje u očima”, dodala je.

Danijela prije Graše bila u braku, ovako je govorila o bivšem: ‘Ovo mi najbolji božićni poklon’




“Ne razmišljam o njoj dok me ne pitaju, želim to zaboraviti, može se zaboraviti, ja mogu sve, jedino kada me pitaju mogu se sjetiti i ispričati, ali vjerujte mi mogu isključiti to iz svog života, ja sam to prošla, idemo dalje carice, prodrmaj malo glavu kao što si naučila, pala si, samo sam brže naučila ustajati i nastaviti dalje”, ispričala je.

“Tako da ta scena dok mu nisam zabila kandže, dok nije oslijepio jer sam ga uhvatila i grebala, tada me je pustio jer je mislio da ću mu oči iščupati. To je i bio moj cilj, barem kad ne mogu ništa napraviti, oko da mu izvadim. Nekad me to boljelo, nekad sam plakala, ali sada…”, kazala je Milica za Blic i priznala da je sve to napravila jer je došla do trenutka kada nije više imala što izgubiti.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.