Foto: Instagram

Kvizaša namučilo pitanje o prošlosti Nives Celzijus: Tada je bila u kratkoj romansi s Dubravkom

Autor: T.Š.

U kvizu Joker nedavno se pojavio mladi fizičar,  entuzijastični pub kvizaš, teoretičar nogometa i NBA košarke, Jurica Jurec, koji je pokazao zavidno znanje i osvojio novčanu nagradu od 5000 eura.

Među pitanjima našlo se i jedno o Nives Celzijus koje mu je zadalo slatke muke. Naime, Jurec je trebao odgovoriti na pitanje kako se zove pjesma Mladena Burnaća u čijem je spotu prvi put domaćoj estradi predstavljena mlada Nives Celzijus.

Ponuđeni su odgovori: A) Ako me ikada sretneš B) Jer ti ljubiš drugoga C) Malena i D) Ne zovi mala policajce? Iako nije odmah znao odgovor, nakon što je malo promislio ponudio je točan odgovor D.

U to vrijeme bila je u kratkoj romansi

Pjevačica, spisateljica i glumica već je davne 2004. osvojila hrvatsku javnost fotografijama u tada popularnom časopisu Playboy, a dodatnu popularnost stekla je udajom za Dina Drpića godinu kasnije.

Davne 1998. tada 16.godišnja Nives Zeljković se vrtjela među glazbenicima na zagrebačkoj sceni gdje je upoznala Mladena Burnaća koji ju je nagovorio da se pojavi u njegovom spotu za pjesmu “Ne zovi mala policajce”. Zanimljivo je da je u to vrijeme bila i u kratkoj romansi s Dubravkom Ivanišem, poznatim i kao Ripper iz benda Pips Chips & Videoclips.

Nives Celzijus poslala Dini Jelusiću otvorenu ljubavnu ponudu: ‘Nikad ne znaš’




Manje je poznato kako se godinu ranije pojavila televizijskom programu Maksovizija na srpskoj Pink televiziji.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.