Foto: Instagram

Nives Celzijus poslala Dini Jelusiću otvorenu ljubavnu ponudu: ‘Nikad ne znaš’

Autor: I.D.

Nives Celzijus je otvoreno govorila o svom iskustvu kao majke. Istaknula je da je u mladosti bila izložena porugama i nasilju od strane vršnjaka zbog svoje različitosti, pa je sada posvećena tome da svoju djecu nauči prihvaćanju različitosti. Također je za InMagazin priznala zašto ne želi ukloniti upečatljivu tetovažu posvećenu svom bivšem suprugu, nogometašu Dini Drpiću.

Prije svega, Nives se osvrnula na “ovisnost” o teretani. “Došla sam u fazu da kada me netko zezne za trening, kada mi uskoči u moj termin, ja sam toliko ljuta! Ja sam baš ljuta! Haha! Još kad bi mi se dogodio neki kalorijski deficit, mislim da bih onda bila stvarno bombetina, ali ne, ja sam hedonist. Ja stvarno volim jesti, gurman sam, uživam u hrani. Meni, kad razmislim, što mi je najvažnije u životu, ako ne govorimo o osobama, to je onda spavanje, da se dobro naspavam, da jedem nešto fino, da popijem možda čašu vina u društvu i to je to, meni ništa više ne treba”, priznala je Nives.

Iznenadit ćete se što Nives najčešće pretražuje online. “Ja generalno kada gledam žene, ja volim pogledati lijepe žene, stvarno uživam u lijepim ženama. Poslije ti mogu to pokazati kao dokaz u privatne svrhe, meni kad dođeš na Instagram, i što meni izbacuje algiritam – to su samo putene žene! Putene žene, slatkiši, tetovaže i mačke, frajera niti jednog. Ja frajere ne gledam na Instagramu, ni na društvenim mrežama uopće, tako da volim žene s oblinama, volim puteno”, otkrila je Nives.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)




‘Ne znam je li to cilj roditeljstva’

Nedavno je svoje tijelo ukrasila još jednom tetovažom. Krije li prolistala grančica neku tajnu? “Neee, samo mi je bila lijepa tetovaža. Ja se šalim da sam u prošlom životu bila neki dendrolog, pa onda tu skupljam granje po sebi”, našalila se Nives. Dok je bila u braku s Dinom Drpićem, posvetila mu je tetovažu na španjolskom – ”Dinino vlasništvo”.

“Pa još je postojeća, nisam je uklonila. Gle nikad ne znaš! Možda se pojavi neki Dino… Evo recimo moj oćuh. Baš sam to nedavno spomenula Dini Jelusiću, on je veliki fan Dine Jelusića. On bi jako htio da Dino i ja završimo skupa. Tako da nikad ne znaš, možda tetovaža posluži, haha”, zaključila je Nives. Dok je na društvenim mrežama zanosna ljepotica, u stvarnom je životu brižna majka.

“Ne znam je li to cilj roditeljstva, ali ja se zaista mogu pohvaliti da su mi moja kćer i moja sestra, da su mi to najbolje frendice. I ako mogu birati s kim ću negdje otputovat, i da znam da ću provesti najbolje moguće kvalitetno vrijeme, to su one”, priznala je. Evo prema kojim postulatima odgaja svoju djecu.




Alanovim ispadima nema kraja, gledateljima prekipjelo: ‘Produkcija je mogla pripaziti’

“Meni je oduvijek bio cilj da budu mentalno stabilni, tolerantni, da respektiraju različitosti, da imaju tu neku kvalitetnu dozu poniznosti, da su empatični. Evo sve to zvuči jako banalno i opet kao neka floskula, ali to je to, nekako kroz život, zato što sam i sama u djetinjstvu bila žrtva poruga i nekog vršnjačkog nasilja zato što sam bila drugačija. To mi je oduvijek bilo jako bitno da se poštuju različitosti”, otkrila je Nives.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.