Foto: Duje Klaric/ CROPIX

Thompsonovi fanovi u čudu nakon što su organizatori otkrili koliko se posjetitelja očekuje

Autor: G.B.

Marko Perković Thompson vraća se na pozornicu nakon dvije godine pauze od nastupa. Veliki koncert zajedno s Draženom Zečićem i Matom Bulićem priprema na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom.

“Sami koncert je nastao kao ideja da se u Imotskom organizira događaj koji bi predstavljao vrhunac ljeta i privukao jako veliki broj posjetitelja, a teško da može bolje od ovakvog nastupa”, rekao je organizator Ivan Ivkošić za Dalmatinski portal.

Očekuje se pun stadion, odnosno 20-ak tisuća posjetitelja: “Na pozornici će nastupiti Dražen Zečić i Mate Bulić, dobro poznati po svojim veselim nastupima i hitovima, uz posebnog gosta i prijatelja Imotskog – Marka Perkovića Thompsona”, poručili su iz organizacije.

‘Sve se radi na najvišoj mogućoj razini’

“S ponosom najavljujemo Thompsonov nastup koji je već nakon prvih neslužbenih objava priredio pravu euforiju i iznimno veliki interes. Ovaj koncert predstavlja veliki događaj za sve obožavatelje hrvatske glazbe. Kompletna organizacija se radi na najvišoj mogućoj razini te će posjetitelji zasigurno biti oduševljeni doživljenim”, dodao je Ivkošić.

“Premalen je to prostor, rezervirajte veći stadion, dolaze Hrvati”, “Sad ćemo dokazati da ima više domoljuba nego poklonika one srpske cajkače”, “Kad krenemo gorit će i nebo i zemlja”, samo su neki od komentara.

Thompson je posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz svog sina Antu Mihaela, koji je završio u bolnici, a upravo ga je on nagovorio da se sada vrati nastupima.




Osim Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

Marin je fratar, ali sutra će postati zvijezda i zapjevati pred 18.000 ljudi: ‘Sramotim li ja Boga?!’




Krajem prošle godine Thompson je s brojnim drugim domaćim glazbenicima snimio domoljubnu pjesmu “Zemlja heroja”, koja je brzo osvojila njegovu publiku.

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.