Foto: Kristijan Jalšić/Happy FM

Tajči otkrila u koga je bila zaljubljena na vrhuncu slave: ‘Dugo sam s njim hodala’

Autor: F. P.

Ovotjedno izdanje popularnog Special Happy Showa ugostilo je jednu od većih pop zvijezda ranih 1990-ih, Tatjanu Cameron Tajči. Pjevačica je u zanimljivom razgovoru slušateljima otkrila razmišlja li o povratku u Hrvatsku, kakvu ulogu ima Zrinko Tutić u njenoj karijeri, ali se dotakla i jedne od svojih prošlih ljubavi.

Posljednjih godina Tajči boravi u Nashvilleu, gdje živi sa sinovima Evanom, Danteom i Blaiseom. No u posljednje vrijeme sve više vremena provodi u Lijepoj Našoj, čemu postoji i dobar razlog. Njen najmlađi sin Blaise nedavno je napunio 18 godina pa Tajči ima više slobodnog vremena, iako o povratku za stalno ne razmišlja.

“Povratak je komplicirano pitanje, to je velika odluka da se od nerezidentnog postane rezidentan i povlači sto stvari. Ja tamo imam kuću, ne ide to samo idemo na avion, uzeti dva kufera i preseliti. Može se lijepo posložiti život na dva kontinenta na jedan lijepi način, da sam i tu i tamo. Samo sa sabranošću i veseljem”, istaknula je.

Foto: Kristijan Jalšić/Happy FM

Osobito ponosna na uspjeh Baby Lasagne

Bilo je neizbježno kako će se osvrnuti i na našeg Baby Lasagnu, kojeg je kao dio hrvatske delegacije pratila na Eurosongu. S obzirom da je spremno plesala na taktove ‘Rim Tim Tagi Dim’ bilo je jasno koliko je ponosna na njega, što je i potvrdila voditelju Elvisu Mehičiću.

“Njegov nastup koji sam na neki poseban način sa strane gledala, kao svoj uspjeh. On je stvorio tako divnu energiju… Taj odnos, ta ljubav od publike, to navijanje za Baby Lasagnu, stvarno lijepa energija se stvorila. Marko je to tako izvrsno odradio, on ima tu sabranost”, komentirala je.

I dan-danas se pamti razdoblje 90-ih, kada je Tajči bila na vrhuncu slave. O karijeri koju je tada gradila više-manje sve se zna, no sada je pjevačica otkrila i tko joj je u to doba ukrao srce. Naime, otkrila je kako je dugo hodala sa glumcem Marijem Mirkovićem, zvijezdom kultne serije ‘Smogovci’.

Modna pista u Saboru: Pogledajte kakve su zanimljive kombinacije isfurale zastupnice




Razgovor se u jednom trenu dotaknuo i Zrinka Tutića, čovjeka koji je u većoj mjeri zaslužan za Tajčinu karijeru. S njim je pjevačica i danas u dobrim odnosima, a rado s njim popije i kavu. No Tajči ističe kako ipak nije toliko zaslužan za čitavu karijeru koliko za jednu pjesmu, a i njen ‘prebjeg’ u Ameriku.

“Ne bih baš rekla da je zaslužan za moju karijeru, nego za ‘Hajde da ludujemo’i sve što se događalo te dvije godine. Pa onda u tom smislu bio je zaslužan, ne bih rekla za bijeg, nego za moju tranziciju u Ameriku gdje sam željela ići studirati mjuzikl, to nije nikada bila tajna”, opisala je Tajči.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.