Foto: TikTok

Svećenik Tomislav očarao Hrvatice: ‘Bila sam zločesta i zgriješila sam’

Autor: Dnevno.hr/M.P.

Mladi svećenik Tomislav Lukač dolazi iz Kaštela, ima tek 30 godina, prije tri godine zaređen je za svećenika, a nedavno je sve tajne svog poziva odlučio dijeliti na TikToku. Njegov najnoviji uradak je video koji je već postao viralni hit. Naime, Lukač u njemu objašnjava da su brojni stereotipi o tome kako izgleda život svećenika skroz pogrešni.

Primjerice, u prvom kadru može ga se vidjeti kako tehnicira nogometnom loptom. “Ja sam svećenik, naravno da mi nije zabranjeno biti u formi”, rekao je Lukač i napucao loptu u gol. Zatim je otkrio nešto što sigurno zanima brojne vjernike, a tiče se ispovjedi. Kaže, svećenik je ali naravno da ne pamti naše grijehe.

Zatim je pokazao što još kao svećenik može bez ikakvih problema. “Ja sam svećenik, naravno da još uvijek mogu popiti pivo s prijateljima. Ja sam svećenik, naravno da na TikToku zarađujem ovoliko”, kaže Lukač i pritom pokazuje prazne džepove. Zatim je rekao da ne sluša samo duhovnu glazbu te poentirao: “Ja sam svećenik, naravno da ljudima donosim najbitniju stvar na svijetu”, rekao je i pokazao hostiju. U opisu videa dodao je objašnjenje da hostija sa snimke nije bila posvećena.

@dontomolukac Ja sam svećenik… naravno da sam morao ispoštovati trend💪🏽 Hostija korištena u videu nije posvećena! #trend #priest #catholicpriest #xyzbca #fyp #foryou #fypシ #foryoupage ♬ original sound – dontomislavlukac

Pljušte komentari žena: Gdje služi misu, pitam za frendicu?

Mladi dalmatinski svećenik na moderan način prenosi vjeru i iz tog je razloga napravio profil na TikToku, gdje ga prati gotovo 48.000 ljudi. Ispod videa nižu se komentari iz kojih se može zaključiti da je zgodni, mladi svećenik impresionirao velik broj žena. Čak do te mjere da se neke zbog njega spremaju krenuti u crkvu.

“Da ste svećenik u mojoj župi, bila bih najredovitiji član, pustila bih Vas i blagoslov obitelji u kuću”, “Nego za frendicu pitam, gdje svećenik služi misu?”, “Ne idem u crkvu, ali mogla bih krenuti”, “A ja sam bila zločesta i zgriješila sam”, pišu žene u komentarima.

Ovo je molitva po kojoj su ozdravile tisuće!







Autor:Dnevno.hr/M.P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.