Foto: YouTube/Tvoje lice zvuči poznato

Alen Bičević je pobjednik osme sezone showa Tvoje lice zvuči poznato

Autor: T.Š.

Nakon 13 tjedana uveseljavanja gledatelja, u nedjelju je emitirano finale hit showa ‘Tvoje lice zvuči poznato‘. Od ukupno osam natjecatelja koji su obilježili sezonu, pobjednik se birao među četiri finalista među kojima su se u osmoj sezoni, zahvaljujući brojnim fantastičnim transformacijama, našli Alen Bičević, Tomislav Marić ToMa, Marija Kolb i Antonia Dora Pleško. 

Kako se u posljednjoj emisiji ukupan broj bodova koji su finalisti osvojili tijekom cijele sezone proporcionalno pretvorio u startne bodove, Alen je u finale krenuo sa sedam, ToMa sa šest, Marija s pet, a Antonia Dora s četiri boda. Žiri  je u finalu ocjenjivao samo finaliste, dok su ostali natjecatelji – Faris Pinjo i Mia Negovetić te Antonija Šola i Luciano Plazibat, nastupili u revijalnim duetima.

Prema glasovima žirija poredak finalista je bio ovakav: Antonia Dora Pleško, Alen Bičević, Tomislav Marić Toma pa Marija Kolb, a nakon što su svoje glasove dodijelili ostali natjecatelji showa poredak se nešto malo promijenio te je pobjeda otišla u ruke Alena Bičevića, koji je svoju nagradu uputio udruzi “Tko se boji sutra još” iz Vukovara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tvoje lice zvuči poznato (@tlzphr)




Osim individualnih nastupa finalista i zabavnih dueta, kandidati su pripremili i zajednički broj kojim su zaokružili uspješnu sezonu, a iz prvog reda u publici pratili su ih njihovi mentori – koreografkinja Helena Janjušević, vokalne trenerice Martina Tomčić i Ivana Husar te glazbeni producent Hrvoje Prskalo.

Foto: Nova TV

Reakcije žirija

“Zaista su predivni tjedni iza nas i teško mi je uopće pomisliti da se rastajemo. Ja sam odlučila pretvarati se da se vidimo i idućeg tjedna, tako mi je lakše”, poručila je Minea uoči finala i kroz šalu dodala: “Zahvalna sam na svakoj minuti provedenoj s mojim mušketirima iz žirija, s prekrasnim kandidatima, voditeljima i cjelokupnom ekipom. Zaista je bila velika čast ove sezone sjediti ovdje”.

Svoje emocije oko rastanka s kandidatima i kolegama iz žirija ne skriva ni Mario Roth koji ususret finalu poručio: “Beskrajno će mi nedostajati drage kolege iz žirija, voditelji i kandidati, no spremit ću tugu, navući osmijeh i radovati se finalnoj emisiji”.




Alen Bičević o neugodnoj sceni na vjenčanju: ‘Od tada ne volim Matiju Cveka’

Najdugovječniji član žirija TLZP-a, Goran Navojec izjavio je kako mu je bila čast ponovno sudjelovati u showu. “Bila mi je čast sudjelovati u showu pred ovako predivnim, mladim, vrijednim i darovitim ljudima, a ne smije se zaboraviti pohvaliti i njihove mentore”, zaključio je Goran, a ponos na uspješnu sezonu s njim dijeli i Enis Bešlagić koji je dodao: “Bili smo kao tim sa svim ovim prekrasnim ljudima koji su činili ovaj spektakl ovakvim kakav jest. Napravili smo jednu emisiju koja je stvarno omiljena i vole je sve generacije, a na to sam jako ponosan“.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.