Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Kolinda s Mamićevim prijateljem slavila Dinamovu titulu: Nosila zastavu stranog kluba

Autor: T.Š.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, kao velika ljubiteljia nogometa, nikako nije željela propustiti veliku proslavu Dinamovog naslova, a pažnju je privukla zanimljivom gestom.

Na nogometnoj utakmici 36. kola SuperSport HNL-a, Dinama i Rudeša, podigla je zastavu Dinama Kijeva, čiji su navijači u prijateljskim odnosima s Bad Blue Boysima.

Grabar-Kitarović je pozirala u društvu Zvonimira Sunara, vidno dobrog raspoloženja, dok u njenoj blizini nismo primijetili njenog supruga Jakova Kitarovića, no nije isključeno da se možda našao u blizini.

Zvonimir Sunara, Kolinda Grabar Kitarovic Foto: Ronald Gorsic / CROPIX
Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Zvonimir Sunara je radio na HRT-u kao organizator u sportskoj redakciji. Poznat je po tome da je uvijek bio uz velika imena pa ga se tako smatra velikim prijateljem i pobornikom Zdravka Mamića te je uvijek bio blizak HDZ-u.

Na posljednjim izborima bio je kao ‘gost’ u stožeru HDZ-a gdje je slavio s premijerom Plenkovićem, a ujedno je i veliki prijatelj bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Dinamov ‘svetac’ emotivno o proslavi: ‘Klub se sinkronizirao s navijačima, bili su tu kad je bilo najteže’




Smatralo ga se i jakim igračem i lobistom unutar Mamićeve struje u Hrvatskom nogometnom savezu, a dok je bio producent na HRT-u, šakom je udario novinara RTL-a.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.