Foto: Facebook

Ivana Kindl i Dado Topić izveli veliki hit, nisu svi oduševljeni: ‘Čemu ta dernjava’

Autor: T.Š.

Pjevačica Ivana Kindl (46) svoj prvi nastup imala je s jedanaest godina, a kao djevojčici glazbeni uzor joj je bila Tajči, a s 24 godine izdala je svoj prvi samostalni album ‘Trenutak istine‘, kojim se nametnula kao prva hrvatska r’n’b pjevačica.

Kroz sudjelovanje u showu Zvijezde pjevaju, osvojila je srce publike, zbog čega su se mnogi veselili njenoj pobjedi u posljednjoj sezoni showa, u kojemu je bila mentorica našem koreografu i glumcu Igoru Barberiću.

Mnogi su tada pisali kako je pjevačica i ranije zaslužila pobjedu u spomenutom showu te su komentirali njene vokalne sposobnosti, a sada je oduševila izvedbom hit pjesme ”Princeza” s Dadom Topićem.

“Princeza” s Dadom Topićem

Malo Princeze s Dadom 🥰
Dado Topić

Objavljuje Ivana Kindl u Subota, 25. svibnja 2024.

 




Usporedba s originalom

“Jer ti si…hvala!”, poručio je pjevačici Dado Topić u komentarima. U samo jedan dan, snimka je prikupila više od tri tisuće lajkova i na desetke komentara. Iako je ovaj pjevački par dobio brojne pohvale za svoju izvedbu, nekima se nije svidjela Ivanina izvedba.

“Ivana ima besprijekoran glas, ali nije smjela nadjačati Dadu, to je duet, a Dado nije back vokal”, “Alo ti pratiš Dadu kud žuriš i čemu ta dernjava”, “Nikad to nitko neće otpjevati kao Dado i Slađana”, “Ovo je za suze”, “Ivana prava princeza a Dado, to je jednostavno glas, baršun koji grli”, “Ivana jedan od naših najboljih ženskih vokala”, “Kad se Slavonci nađu”, “Kad se ovakva dva glasa spoje, nastaje bajka. Hvala vam”, “Izvan planeta, oboje”, neki su od komentara.

Inače, riječ je o pjesmi s kojom su se Slađana Milošević i Dado Topić natjecali na “Jugoviziji”, jugoslovenskom izboru za Pjesmu Eurovizije 1984. godine u Skoplju. Zbog takozvanog “jugoslovenskog ključa” nisu prošli, iako je pjesma postala hit.




Hrvatska pjevačica bori se s neizlječivom bolesti: ‘Može se proširiti na bubrege i crijeva’

Za glazbu je zaslužna Sanja Ilić, tekst je napisao Dado Topić, aranžman potpisuje Slobodan Marković, a autor pratećih vokalnih linija i vokalni producent kompozicije bila je Slađana Milošević.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.