Foto: Facebook

Srpskom folkeru na svadbi pjevao popularni Hrvat, na fešti bilo 520 gostiju

Autor: I.D.

Popularni srpski folk pjevač Darko Lazić i njegova odabranica Katarina izrekli su sudbonosno “da” pred Bogom u srijedu, a u jednom restoranu su kasnije organizirali proslavu s 520 gostiju, pišu srpski mediji.

Darkova kuma iz prvog braka s Anom Sević, Andreana Čekić, bila je među najveselijima na svadbi, pa je glazbenike častila šakom i kapom. U videu se može vidjeti da Čekić stavlja popriličnu svotu eura sviraču na harmoniku dok pjeva zabavljač Ljuba Aličić.

Darko je na vlastitoj svadbi uzeo pozamašan bakšiš, a na snimcima, koja je isplivala u javnost, možemo vidjeti kako jedva drži novčanice u ruci dok pjeva.

Inače, mlada je zablistala u raskošnoj vjenčanici, a kao specijalni gost došao je i pjevač Petar Grašo, koji im je otpjevao pjesmu “Jel’ ti reka ‘ko” za prvi ples, a romantični trenutak je sve oduševio.

Kontroverzni srpski folker staje pred oltar: Pozlit će vam od ove ekstravagancije koju su spremili




Naime, Darko Lazić ispoštovao je sve tradicionalne srpske običaje, pa je tako iz prve pogodio jabuku, ali i kupio mladu.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.