Foto: Ivana Nobilo / CROPIX

Danijela prije Graše bila u braku, ovako je govorila o bivšem: ‘Ovo mi najbolji božićni poklon’

Autor: I.D.

Prije nego što je upoznala svog bivšeg partnera Petra Grašu, poznata glazbenica Danijela Martinović bila je tri godine u braku s pjevačem Markom Perkovićem Thompsonom. Vjenčali su se u tajnosti 1995. godine, no njihova bračna sreća nije dugo trajala te su se odlučili zatražiti crkveni razvod.

Nakon tri godine postupka, uspjeli su se razvesti, a u studenom 2005. godine splitski Međubiskupijski crkveni sud proglasio je njihov brak nevaljanim. Thompson i Danijela nikada nisu javno govorili o svojoj vezi niti razlozima prekida. Danijela je kasnije bila u dugogodišnjoj vezi s Petrom Grašom koji sada čeka drugo dijete s Hanom Huljić, dok je Thompson oženio Sandru Rogić, s kojom je dobio petero djece.

“Presretan sam što je Crkva moj brak s Danijelom proglasila nevaljanim. Supruga Sandra i ja konačno možemo živjeti kako Bog zapovijeda. Bog je uslišio naše molitve. Sandra i ja sada možemo planirati crkveno vjenčanje”, ispričao je jednom prilikom Thompson koji se uspio izboriti za svoj drugi crkveni zavjet.

Foto: Petar Grubišić/ Paun Paunović CROPIX

‘I Marko i ja došli smo sa svojim svjedocima’

Danijela je otkrila kako je zapravo izgledao njihov razvod u crkvi – ročište je nalikovalo običnoj brakorazvodnoj parnici koja se umjesto u sudnici odvijala u crkvi. “Ovo mi je najljepši božićni poklon. Naime, nekoliko dana uoči Božića dobila sam crkveno razrješenje braka s Markom Perkovićem Thompsonom, pa ću jednog dana svečano ‘da’ ponovno moći reći pred Bogom”, rekla je Danijela.

“I Marko i ja došli smo sa svojim svjedocima, koji su svjedočili u korist, odnosno na štetu mene kao žene. Ispostavilo se da svog supruga nisam tukla, da nije istina da svjesno nisam željela djecu, kao i da nisam imala nikakvu tešku bolest koju sam zatajila pri stupanju u brak”, ispričala je.

Tajči otkrila u koga je bila zaljubljena na vrhuncu slave: ‘Dugo sam s njim hodala’




Uz to, 2018. godine Danijela je na jednoj televiziji pričala o svome propalom braku s Thompsonom. “Nisam tip žene koja ima neku šablonu. Svidi mi se osoba. Nema se tu previše za reći, puno je godina iza nas. To je jedno iskustvo iza nas i koje nas je, mene, učinilo boljom osobom. Smatram da životu treba pustiti neka teče, a pokazalo se da ide u savršenom smjeru, i meni i njemu”, otkrila je mudra pjevačica, koja sada ljubi bivšeg inspektora Josipa Plavića.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.