FOTO: Cropix

HDZ-ov gradonačelnik na aparatima: Prija rasprodala koncert koji je pokušao zabraniti

Autor: G.B.

Omiljena regionalna zvijezda Aleksandra Prijović rasprodala je koncert u Zadru, najavljen za 7. lipnja. “Hvala Zadar, vidimo se uskoro, jedva čekam”, poručila je Aleksandra svojim obožavateljima putem Extra FM-a.

Kada je najavljivala koncert, Prijović nije skrivala oduševljenje radi nastupa u Zadru: “Dragi moji, vidimo se 7.6. u Zadru. Vjerujem da ćemo se dobro zabaviti i stvoriti trenutke koje ćemo pamtiti cijeli život. Puno mi je srce što na listu ove posebne turneje mogu dodati i vaš grad”, poručila je ranije.

Bit će ovo idealna prilika da Dalmatinci uživaju u vrhunskoj produkciji i hitovima poput ‘Legitimno’, ‘Dam, dam, dam’, ‘Devet života’, ‘Bogata sirotinja’, ‘Psiho’ te brojnim drugih koje publika na turneji ‘Od istoka do zapada’ o kojoj priča cijela regija – pjeva s Aleksandrom u glas.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ExtraFM/ExtraTV (@extra_fm)




Nije svima sjela

Branko Dukić, gradonačelnik Zadra, isprva nije dao dozvolu za koncert Aleksandre Prijović koji se u svibnju trebao održati u dvorani Krešimira Ćosića. Dukić navodno isprva nije želio ni čuti za gostovanje srpske zvijezde u svom gradu, pa sporan koncert nije ni zakazan ni najavljen.

“Živimo u slobodnom društvu gdje svatko sluša glazbu kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni osobno ne sviđaju. Osobno, nisam ljubitelj te glazbe niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam reći o tome”, rekao je Dukić svojevremeno.

Prijović gubi popularnost u Hrvatskoj, Srbi u panici: ‘Šok preokret, što se događa’




Čini se da će HDZ-ov Branko Dukić ipak morati slušati treštanje Aleksandrinog “Dam Dam Dam”, “Psiha” i “Zvuka tišine” iz koncertne dvorane, s obzirom na potpunu rasprodanost koncerta.

 

Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.