Foto: Instagram

Srpski pjevač opčinio Hrvatice, isplivala snimka iz Lisinskog: Zaštitar imao pune ruke posla

Autor: I.D.

Talentirani srpski pjevač Saša Kovačević održao je svoj koncert u Zagrebu, u dvorani Vatroslava Lisinskog i gotovo jedva izvukao živu glavu. Naime, tako se čini po ovoj snimci koja se pojavila na društvenim mrežama. Kao što možete vidjeti Saša pjeva na parteru, sišao je među publiku i opčinio je Hrvatice koje su njega opčinile svojim mobitelima.

Morao se ipak snimiti svaki pokret ovog pjevača. Nećemo komentirati što to znači za današnje društvo, ali je bitno zapitati se… Kuda ide ovaj svijet? Je li ovo objektivizacija muškarca? Na vama je kako ćete odgovoriti na ova pitanja, ali jedno je jasno, sudeći po videu koji je objavljen, Kovačević je oduševio publiku i prodao mnoštvo karata za svoj koncert 14. svibnja. No to nije sve, u Zagrebu ga čeka još jedan koncert, isto u Lisinskom, 19. svibnja – tako piše na stranicama Eventima.

Tko je ovaj Srbin kojega, očigledno, obožavaju Hrvatice? Aleksandar Kovačević, poznatiji kao Saša Kovačević, srpski je kantautor. Rođen u Zemunu, Kovačević se počeo profesionalno baviti kao tinejdžer. Godine 2004. proslavio se natjecanjem na festivalu Sunčane skale u Herceg Novom s pjesmom “Pakao i raj”, stoji na njegovoj Wikipediji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 𝙎𝙆 𝙈𝙚𝙙𝙞𝙖 (@sk_media_)




Evo tko je Saša Kovačević

Kako su domaći mediji pisali, ovog pjevača su čak optužili da je imao operaciju na svome tijelu “kada izgleda tako neodoljivo”. Nadalje, njegovo srce ukrala je djevojka Zorana, koju nije htio pretjerano upoznavati s medijskom štampom. “Ne volim privatni život stavljati u prvi plan, ali moja ljepša polovica je dio mog života, kao i ja njezinog pa je potpuno prirodno da zajedno idemo na manifestacije, koncerte…”, započeo je za Scenu.

“Ne krijem svoju vezu, ali je i ne stavljam u prvi plan jer u medijima želim biti prisutan isključivo zbog svog posla, a ne zbog skandala ili eksponiranja privatnosti. Ljubav je stup svega, i veze i braka i samog života. Razumijevanje i poštovanje također su na prvome mjestu. Imao sam sreću upoznati baš nju jer se od prvog dana potpuno razumijemo, na isti način razmišljamo. Doslovno ne bih ništa mijenjao”, zaključio je pjevač, koji je s djevojkom već sedam godina u vezi.

Ella Dvornik objavila video s nepoznatim muškarcem, pitali je: ‘Je li to novi Charles?’




Kovačević je, naime, prihvatio i Zoraninu kćer iz prvog braka. “Od prvog dana gledam je kao svoju i kada biste je upoznali, vidjeli biste da to nikako drugačije i ne može biti. Ona ima oca i ja joj nikada ne mogu biti otac, ali mogu biti osoba koja će joj cijeli život biti najveća podrška i davati joj vjetar u leđa. Ne znam uopće kojim bih riječima opisao kako me ona doživljava. Živim s njom od njezine druge godine. Ona me i zove ‘papa’, to je baš posebna ljubav i posebna veza. Jako sam sretan što je imam pokraj sebe”, otkrio je Saša.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.