Foto: Instagram

Ella Dvornik objavila video s nepoznatim muškarcem, pitali je: ‘Je li to novi Charles?’

Autor: I.D.

Influencerica Ella Dvornik novim je videom na svom Instagram profilu izazvala brojne reakcije pratitelja. Objavila je snimku na kojoj pjeva pjesmu sa zanimljivim stihovima.“Žena sa šaltera” freestyle kind of blues with @dearleaderjoe”, napisala je uz video.

“Mrzim te ženo sa šaltera. Prestara sam da si nađem švalera. O mrzim te ženo sa šalter, imaš brke veće od Hitlera. O mrzim te ženo sa šaltera, više nego dilera s aftera…”, dio je stihova pjesme koju pjeva na snimci.

Ella je na video dobila brojne reakcije jer je mnoge pratitelje nasmijao i zabavio tekst pjesme. “Sad će te tužit sve žene sa šaltera”, “Jel to novi Charles”, “Ne vjerujem, upravo me izludila žena na šalteru u pošti i onda čujem ovaj genijalni šalter blues”, “Ovo je sve”, “Ova je luda”, bili su neki od komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)




Nedavno se oglasio i Charles

Podsjetimo, Charles Pearce oglasio se na Instagramu o svojoj vezi i braku s Ellom Dvornik. Otkako su u kolovozu prošle godine potvrdili da se razvode, domaća Influencerica, 33-godišnja Ella Dvornik i 13 godina stariji britanski poduzetnik Charles Pearce, smanjili su svoju aktivnost na društvenim mrežama, naročito Britanac.

“Upoznali smo se 2013. u Kopenhagenu, gdje je ona živjela. Pitao sam je hoće li se preseliti u London ili me više nikad neće vidjeti 14. veljače 2014. Doselila se kod mene nekoliko dana kasnije. Došla je u London s manje od tisuću eura, što je, ironično, provizija koju je zaradila na meni”, napisao je uz članak u kojem piše da su se upoznali u Londonu i da se nisu mogli ranije vjenčati u SAD-u jer “Ella nije imala vizu”.

Baby Lasagna poslao apel, dosta mu je: ‘Imam se potrebu odmoriti i smiriti’




“Pišite što želite o meni, ali ne lažite o stvarima koje tako lako mogu pobiti”, nastavio je. “P.S. Imam 47 godina. P.P.S. Ja nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, do današnjeg dana”, dodao je. Prije toga je objavio i najavu: “Slijedi istina…”

Par je proveo deset godina zajedno, a službeno su se vjenčali 2019. u Las Vegasu. Imaju dvije kćeri, Balie Dee i Lumi Wren. Čini se da su par već u travnju 2023. podnijeli zahtjev za razvod, držeći ga u tajnosti nakon mjeseci života razdvojeni. Charles je boravio u njihovoj kući u Balama od 2021., dok je Ella često bila u Zagrebu zbog svojih poslovnih obveza.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.