Foto: Damir Krajac / CROPIX

Hrvatska pjevačica priznanjem o Massimu ostavila voditelja u čudu: ‘Ovo nisam očekivao’

Autor: I.D.

U emisiji Special Happy Show ugostili su jednu od najvećih pop zvijezda iz ranih 1990-ih, Tatjanu Cameron – Tajči. Tijekom zanimljivog intervjua, Tajči je slušateljima Happy FM-a otkrila razmišlja li o povratku u Hrvatsku zbog svojih čestih posjeta, te je govorila o ulozi Zrinka Tutića u svojoj karijeri.

Također je podijelila priču o svojoj dugogodišnjoj vezi s poznatim hrvatskim glumcem i priznala tko joj je dugo bio simpatija. “Dogodilo se to da je moj najmlađi sin napunio 18 godina pa me sada ne trebaju više toliko koliko su me trebali ranije, pa sam malo više slobodna. Imam više vremena da ga provodim gdje hoću. U Hrvatskoj mi je uvijek bilo lijepo. U životu se dogodi da ako slušaš svoje unutarnje vodilje, da bude onako kako je i kada najbolje”, rekla je omiljena pjevačica.

Iako su i njezini sinovi zatražili hrvatsko državljanstvo, o povratku za stalno priznaje ne razmišlja. “Povratak je komplicirano pitanje, to je velika odluka da se od nerezidentnog postane rezidentan i povlači sto stvari. Ja tamo imam kuću, ne ide to samo – idemo na avion, uzeti dva kofera i preseliti. Može se lijepo posložiti život na dva kontinenta na jedan lijepi način, da sam i tu i tamo. Samo sa sabranošću i veseljem”, objašnjava.

Foto: Kristijan Jalšić/Happy FM

‘Simpatije su mi bili Kalember i Massimo’

Ni desetljećima nakon pjevačica u potpunosti ne otkriva razloge odlaska u SAD. “Poznato je da Zrinko Tutić bio najzaslužnija osoba za vašu karijeru, no da vas pitam, je li Zrinko zaslužan i za takozvani bijeg?”, upitao je omiljenu pjevačicu voditelj Elvis Mehičić.

“Naravno zaslužan je za pjesme koje je odlično napisao, on je izuzetan profesionalac i još uvijek je u tom poslu. Ja sam, moram reći, radila od četvrte godine na sebi, na svome glazbenom obrazovanju, na scenskom pokretu u ZKM-u”, otkrila je.

Dodala je i kako je dan danas u dobrim odnosima s Tutićem s kojim rado popije kavu. Otkrila je prema kome je gajila simpatije u doba najveće popularnosti, ali i ime svoga bivšega dečka, glumca iz kultne serije ‘Smogovci‘. “Svi su imali simpatije prema nekom, realno, imala sam i ja. Dugo sam hodala s Marijem Mirkovićem, mi smo bili par, Mario iz ‘Smogovaca‘. A samo simpatija mi je bio Vlado Kalember. On mi je stvarno dugo bio simpatija; i Massimo, on mi se isto jako sviđao”, otkrila je.

Teška ljubavna priča Gorana Bare: ‘Nakon njene smrti, dobio sam ovu dijagnozu’




“Masimo?”, u čudu je pitao voditelj. “Da”, odgovorila je Tajči. “Ovo nisam očekivao”, dodao je Elvis. “Znaš što, kod mene je to bilo, što se osjeća iznutra, ta njegova emocija koju je on kroz glazbu davao, to me uvijek jako privlačilo i još me uvijek privlači”, objasnila mu je pjevačica.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.