Foto: Instagram

Sin Maje Šuput razveselio curice i tete u vrtiću: ‘Kakav slatkiš’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Pjevačica Maja Šuput podijelila je na svom Instagram profilu video svog sinčića Blooma, koji je oduševio njene fanove. Uz prigodnu čestitku povodom Dana žena, Maja je podijelila video u kojemu je otkrila kako se njen Bloom pripremio za današnji odlazak u vrtić.

Naime, Maja je odlučila sa siom kupiti ruže po koje je otišla s Bloomom. Uz svaku ružu ispisali su prigodu čestitku u Bloomovo ime, a onda ih je maleni odnio i podijelio u vrtiću. Iznimno radostan svojim lijepim djelom, maleni Bloom je svima čestitao Dan žena.

“Drage moje, sretan vam Dan žena! Ovo je dan koji nas podsjeća koliko smo i nježne i snažne, dan koji obilježava žensku solidarnost, dan u kojem se borimo za jednaka prava i priznanje važnosti svake žene u društvu. Dan kada vam vaši muškarci i prijatelji riječima ili djelima daju do znanja da vas cijene, poštuju i vole”, započela je Maja.

Foto: Instagram

“Gentleman se odgaja od rođenja”

“Biti gospodin, gentleman ne bi trebalo teško biti a ja odgajam jednog takvog od rođenja. Biti brižan, pažljiv i sa iznimno puno poštovanja prema svakoj djevojčici, curi, ženi, mami, baki… U to ime jutros je Bloom svim curicama i tetama u vrtićkoj grupi odnio mali znak pažnje . Jer danas je naš dan i zaslužujemo ljubav i poštovanje”, poručila je. Video možete pogledat OVDJE.

(VIDEO) NIKA JE ODRASLA! Zagrebačka pjevačica oduševila novim spotom i vrućim stilom!

U niti deset minuta od objave gotovo tisuću pratitelja lajkalo je video. “Svaka čast, da više majki odgaja sinove ovako buduće cure i žene bile bi sretnice!”, “Bravoooo, svaka čast”, “Predobar je, Hvala Bloomi”, “Majo, pojest ću ga”, “Slatkiš mali”,  “Ja ću poluuudit”, “Bloom slatkiš mali”, neki su od oduševljenih komentara uz brojne emotikone.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.