Foto: YouTube

Isplivale nove sumnje oko smrti Matthewa Perryja: Jedan detalj pokrenuo istragu

Autor: F. P.

Iako je od njegove smrti prošlo već više od pola godine, o američkom glumcu Matthewu Perryju i dalje se priča. Obožavatelji popularne serije ‘Prijatelji’ koja ga je i proslavila i dalje oplakuju njegov gubitak, a sada su u javnost procurile informacije o novoj istrazi pokrenutoj zbog okolnosti njegove smrti.

Naime, kako prenose američki mediji, detektivi odjela za umorstva u Los Angelesu i savezni agenti istražuju jedno pitanje. Pod istragom je način na koji je glumac došao do znatne količine ketamina koja je obdukcijom otkrivena u njegovom organizmu, a daljnji detalji istrage nisu poznati.

Podsjetimo, Perry je 28. listopada pronađen mrtav u jacuzziju svog doma u četvrti Pacific Palisades. Na službenu potvrdu uzroka smrti čekalo se gotovo mjesec dana, kada je glasnogovornik mrtvozornika objavio kako je glumac preminuo od akutnih učinaka ketamina, supstance koju je uzimao zbog depresije.

Foto: Guliver Image/AP Photo/Matt Sayles, File

I dalje se spominju glasine o nasilju

Uskoro su se proširile i uznemirujuće glasine o njegovom životu. Prema pisanju britanskog Daily Maila, Perry je u prošlosti bio fizički nasilan prema nekoliko žena, među kojima je i njegova bivša zaručnica Molly Hurwitz. Prema anonimnim izjavama od osoba bliskih glumcu, Perry je na nju navodno 2021. godine bacio stolić, i to kada ga je suočila s optužbama da ju je vara.

Osim nje, nasrnuo je i na svoju njegovateljicu Morgan Moses u ožujku 2022. godine. Prema izjavama, gurnuo ju je u zid te ju potom bacio na krevet dok je proživljavao jedan od svojih psihičkih slomova. Moses je nakon toga navodno dala otkaz i prekinula svaki kontakt s Perryjem.

Pitali Hrvate gdje se nalaze Koloseum i egipatske piramide: ‘To je u Dubaiju valjda’




“Morgan više nije radila sa Matthewom. Imao je strahovit slom živaca i u snazi trenutka nije mogao kontrolirati svoje emocije. Strahovao je da će biti napušten. Čovjek kojeg su znali njemu bliski ljudi i kojeg je svijet vidio bile su dvije u potpunosti drugačije osobe”, pojasnio je izvor blizak Perryju.

Njegova borba s ovisnošću nije bila tajna. Nekoliko puta je išao na odvikavanje od droge i alkohola, a u svojim memoarima objavljenima prošle godine tvrdio je kako se ipak izliječio. No sudeći prema obdukcijskim nalazima glumac je tada lagao, budući da su mu u tijelu pronađeni tragovi ketamina i buprenorfina.




Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.