Foto: Darko Tomas / CROPIX

Severina jednim potezom zapanjila obožavatelje: ‘Srca ti, Seve bog situacije’

Autor: T.Š.

Pjevačica Severina Vučković je prije dva dana pjevala na proslavi Dana nezavisnosti Crne Gore, a srpski mediji pišu kako je “po običaju ‘peckala’ izjavama s bine pa je tako ovaj put na Cetinju poručila da joj je ovaj koncert poseban i da je sve organizirano sa srcem”.

“Dolazim iz Splita i gdje god dođem smatraju me svojom. Želim vam sretan Dan nezavisnosti Crne Gore. Vjerujte, ni jedan koncert nije isti, ovo je svakako poseban. Ja vas molim za jedan aplauz za organizatore, koji su ovo sa srcem radili večeras”, istaknula je Severina.

Za tu prigodu pjevačica je imala pripremljenu i posebnu modnu kombinaciju, a s pratiteljima je podijelila i video snimljen uoči njenog nastupa. Naime, na njemu je Severina oduševila jednim potezom, kada se s potpunom lakoćom podigla nogu i stala na stol.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)




“S pet banki digne nogu kao da je na stubu stala”

“Koristeći uglavnom laku tehniku ‘slow motion’ “, napisala je Severina uz video, a njeni fanovi nisu se mogli prestati čuditi u komentarima kako je gipka.

“Brutalno!! S pet banki digne nogu na stol kao da je na stubu stala!!! Kraljica!”, “Ja da ovako dignem nogu ukočilo bi me u leđima, sedam dana ne bi makla”, “Znači može se u 50- im tako zgledati”, “Dakle moguće je, neka netko stavi sliku ove žene kao službenu definiciju veličanstvenosti…Evo, ja uistinu ne razumijem kako je opet toliko divna naša Seve”, “Srca ti koliko nogu diže”, “Seve bog situacije”, samo su dio brojnih komentara.

Srbi bijesni zbog Severinina nastupa na Cetinju: ‘Ne prestaje peckati izjavama s pozornice’




Severina je podijelila i nekoliko snimki s nastupa u Crnoj gori te se više puta zahvalila publici koja je došla s njom pjevati i plesati. “Imam jednu veliku sreću u životu, a to je – gdje god dođem, smatraju me svojom… Hvala”, poručila je pjevačica.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.