Foto: Josip Moler / CROPIX

Leonarda Boban drastično promijenila imidž nakon pomirenja sa suprugom: ‘Baš je moćno’

Autor: T.Š.

Mnoge je razveselila vijest o pomirbi Leonarde BobanZvonimira Bobana početkom godine, a onda je Leonarda sve iznenadila promjenom frizure. Njena kosa nikad nije bila kraća, baš kao ni kosa njene bliske prijateljice Nine Badrić.

Lijepe Hrvatice plijenile su pažnju u centru Zagreba gdje su pozirale ispred restorana Boban u društvu prijateljica. Mnogi su primijetili kako Leonardi sjajno stoji vojnički stil frizure.

“Eto nama lijepih dana”, napisala je Nina Badrić uz fotografije s prijateljicama. “Zagrebačke cure u gradu”, dodala je Leonarda u komentaru. “Pixiecut je gradu, moćne ste baš”, “Ma pusti nek traje”, “Kakve žene”, “Zgodne”, “Divne”, “Predivne ste” nizali su se komentari.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)




“Jako smo sretni”

Nina Badrić bliska je pjevačica ne samo Leonarde, već i njenog partnera Zvonimira. Krajem prošle godine objavila je njihove zajedničke fotografije s jednog događanja, a nakon toga i zajedničke fotografije s Leonardom Lončar uz koje joj je čestitala rođendan.

“Moja ljubica moj cvjetić moja najljepša duša i princeza iz nekog drugog Svijeta… Sretan ti rođendan najljepša moja”, napisala je Nina, a komplimenti na račun bliskih prijateljica samo su se stali nizati. “Divne žene”, “Zgodne zagrebačke cure”, “Ljepotice”, pisali su Ninini pratitelji.

Početkom godine Leonarda potvrdila da su ona i Zvonimir ponovno zajedno. “Jako smo sretni”, rekla je tada.   Oni su prije tri godine, nakon 32 godine veze, od čega 28 godina braka, potvrdili da je došao kraj. Nakon toga, Leonarda se vratila u svoj rodni Zagreb nakon što je u Švicarskoj živjela s obitelji četiri godine, a onda je ponovno zaiskrilo između nje i Zvonimira.




Nina Badrić pričala kod koga je uvijek tražila utjehu: ‘Bez njega ni preko ceste’

Leonarda i Zvonimir zajedno imaju petero djece, od kojih su četvero posvojili, a 2009. godine su postali i biološki roditelji djevojčice.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.