Instagram

Šprajc vjerojatno jedini ovako kiti bor: Pogledajte što je RTL-ov voditelj stavio pod drvce

Autor: H.B.

Televizijski voditelj i urednik emisije RTL-ove emisije Stanje nacije, Zoran Šprajc, objavio je na svom Instagram-profilu dva božićna storyja. Šprajc je snimio atmosferu i svom domu na Badnjak i prikazao kako se kod njega kiti bor.

Na storyjima se vidi kako njegova djeca kite bor, a on i supruga sve nadgledaju. U drugom je pak storyju Šprajc ukazao da oni pod svoj bor dodaju, ili su barem ove godine dodali, i jedan zanimljiv detalj. Naime, podno bora su stavili kućne papuče i proglasili svoj bor – “papučarom”.

U sretnom braku

Podsjetimo, Šprajce je u sretnom braku sa suprugom Lidijom, koju je upoznao još dok je radio kao novinar na HRT-u, a ona kao lektorica. Lidija i Zoran ponosni su roditelji troje djece, odnosno, imaju kćer Luciju i sinove Mirona i Darjana. 

Amerikanac koji je 100 dana živio pod vodom tvrdi da je sada deset godina mlađi




Autor:H.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.