FOTO: RTL/Instagram

Pljušte reakcije na novi ‘obrazovni’ serijal Zorana Šprajca: ‘Mislila sam da ste pametniji’

Autor: Barbara Grgić

Kako je i najavio, Zoran Šprajc je u “Stanju nacije”, ugostio europsku rekorderku u filmovima za odrasle, Mariju Zadravec. “Ondje gdje je zakazao hrvatski obrazovni sustav uskače Stanje nacije: od ovog petka kreće zdravstveno-edukativni serijal o seksualnom obrazovanju mladih, rađen po državnom kurikulumu, koji je u nastavnom programu izrazito zanemaren”, napisao je uz fotku na kojoj nasmiješeno pozira s Marijom.

Mariji se pred kamerama pridružio glumac Asim Ugljen koji je glumio lika po imenu Siniša. Zajedno su odradili prilog posvećen mladima. Zadravec je uvodno istaknula kako je riječ o vrlo važnoj temi za mlade. Tijekom priloga je rekla kako joj nije jasno kako je patlidžan postao emoji za muški spolni organ te poručila da svaki muškarac treba posjetiti liječnika ukoliko mu spolovilo tako izgleda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zoran Šprajc (@zoransprajc)

Lavina reakcija

Zatim je pojasnila kako postoje kondomi za žene i muškarce, a na banani je prikazala kako pravilno staviti kondom. Upozorila je i kako s njima treba pažljivo rukovati kako ih se ne bi oštetilo, posebno noktima ili zubima, dok je Siniša dodao da treba paziti i na rok trajanja.




“Pink program na hrvatski način”, “Zorane, ja sam mislila da ste vi pametniji”, “Degutantna emisija”, “Još jedan humoristični projekt koji će propasti zbog glupiranja pred kamerama, a moglo je biti mnogo bolje”, samo su neki od komentara i početnih reakcija na serijal.

EMOTIVNA ISPOVIJEST UDOVICE OLIVERA DRAGOJEVIĆA: ‘Ja jedino mogu sebe satrat i sebe uništiti, a to ne želim’




Podsjetimo, ususret snimanju, Asim Ugljen na svom je profilu objavio fotografiju uz opis koji je i više nego zaintrigirao njegove pratitelje.

“Napokon! Nakon toliko godina neispunjene želje, napokon su prepoznali moj potencijal.  Kolegica Zadravec i ja nakon snimanja. Bome me iscijedila. I neka je.  Oduvijek sam htio snimati takav format i želja mi se ispunila”, započeo je Asim.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.