Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

Mirko Fodor godinama je u braku s kolegicom s HRT-a: Zbog nje se čak i potukao

Autor: T.Š.

Jedno od najprepoznatljivijih televizijskih lica, voditelj Mirko Fodor, na malim je ekranima više od tri desetljeća, a uz njegovu matičnu kuću HRT veže se jedna posebna priča. Naime, upravo je na HRT-u voditelj upoznao svoju suprugu Vesnu Fijačko Fodor s kojom je u braku 27 godina.

“I moja supruga radi na HRT-u. Mi smo jedna fenomenalna disfunkcionalna obitelj. Ona vikendom uglavnom režira pa se znamo i na televiziji sresti i svaki put se upoznamo kada se sretnemo na hodnicima”, ispričao je Fodor nedavno za domaće medije.

Također, tom je prilikom otkrio i njihov recept za uspješan i dug brak. “Zaista se jako volimo, uvažavamo, volimo kao čovjek čovjeka. I slatka je. I dalje ima prćasti nosić i jako je zabavna, vesela, vedra i imamo krasnu dječicu. I punica je dobra, to je jako bitno”, istaknuo je voditelj.

Foto: CROPIX

“Morao sam reagirati”

Par je u braku dobio kćer Neru, a u prvom Mirkovom braku rodila se i kći Dora. Danas 61-godišnji voditelj ne krije kako bi se volio ostvariti u ulozi djeda. “Imam šest banki, nije prerano! Ja velim, sada treba biti deda, dok se još mogu sagnuti i uzeti malecku”, ispričao nam je ranije.

Svojevremeno se voditelj zbog supruge i potukao. “Čekala se Nova godina. Mi smo radili na televiziji i vraćali smo se doma usred noći, oko tri ujutro. I na jednom raskrižju smo stali. Ona je vozila, mi smo bili straga i neki tip je htio proći kroz crveno, nešto se uguravao, a ona mu se nije maknula. Valjda ga nije ni vidjela i onda je kulminiralo. Morao sam reagirati”, ispričao nam je Fodor.

ISKRENA ISPOVIJEST POPULARNOG VODITELJA: ‘Kad sam vidio da mi taj hoće tući ženu, morao sam reagirati’




Na pitanje kako je čovjek završio, rekao je: “Ma ništa strašno. Ja stvarno nisam agresivan, apsolutno ne volim nikakvo nasilje, ali kad sam vidio da mi hoće tući ženu, morao sam reagirati, inače ne bih nikad učinio takvo što.”




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.