Foto: YouTube

Harmonikašica Stela Rade objavila odbijenu pjesmu za Doru: ‘Zbog ovoga treba HRT bojkotirat’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Pjevačica i harmonikašica Stela Rade objavila je pjesmu ”Balkan Pop” koja nije prošla u izbor od 24 izvođača koji se bore za pobjedu na Dori 2024. Nakon što se nije uspjela plasirati, Stela je odlučila kako je vrijeme da je čuju njeni fanovi.

Stela je otkrila kako je pjesmu ciljano radila pjesmu za Doru, a trebalo joj je oko dva mjeseca. Imala je silnu želju nastupati na Dori, a vidjela se i na Eurosongu, no ove godine se to ipak neće dogoditi. Sve to nije ju pokolebalo. Objavljenim spotom Rade je htjela pokazati kako je otprilike zamislila svoj nastup na Euroviziji pa tako spot djeluje kao da je uistinu nastupala na Dori.

Kratko od objave spota Rade je prikupila više od 36 000 pregleda na YouTubeu. Glazbu za pjesmu ‘Balkan Pop’ potpisuje Fran Šokić i Stela Rade, tekst Ivana Belošević, Marsela Mrnjavac, Stela Rade, a aranžman Filip Tančić, Stela Rade .

“Ovo je Eurovision”

Sudeći po komentarima na YouTubeu, da je prošla na Doru, čini se da bi Baby Lasagna imao veliku konkurenciju. “Ovo nas je bolje moglo zabavljati tri minute uživo nego statične, dosadne pjesmuljke na Dori. Ovo nije stil glazbe koju slušam, ali bar je zabavno i upečatljivo. Pjevačica je karizmatična i uvijek se nešto događa u pjesmi. Nadam se da će se Crna Gora ili BiH vratiti na Euroviziju pa da tamo Stela može servirat banger”,  “Bit će ovo veći hit od svega što nam je servirano ove godine na Dori. Sretno Stela!”,  “Zbog ovoga treba HRT bojkotirat! Ovo je Eurovision”, “Mislim da je ovo idealan tip pjesme za Euroviziju i da bi odlično prošla. Brza, zabavna, zanimljiva a pritom oslikava balkanske navike i osobine. Od mene imaš 8”, “Top! Molim te pokušaj i sljedeće godine, možda se opamete”, “Predobro Šteta šta ovo nije prošlo, na Eurosongu sigurno ne bi prošlo neopaženo”, samo su dio komentara fanova Eurosonga.

Ella Dvornik se družila s bauštelcima pa otkrila koliko zaradi mjesečno, svi ostali u čudu




Podsjetimo, Stela je postala glavna tema domaćih medija nakon što joj je na Adventu u Svetom Ivanu Zelini netom prije koncerta otkazan nastup, a sjećamo je se i iz nedavnog nastupa u showu ”Supertalent” gdje je bila podrška majci Lidiji. Tada su zajedno izvele Providencu od Petra Graše i Tončija Huljića.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.