Foto: YouTube

Ella Dvornik se družila s bauštelcima pa otkrila koliko zaradi mjesečno, svi ostali u čudu

Autor: I.D.

Influencerica Ella Dvornik (32) u emisiji Roberta Knjaza “Knjazalište” odlučila je zavrnuti rukave i odraditi zahtjevan posao s bauštelcima.

Ellin domaćin bio je Huse Dizdarević, koji se građevinom bavi već 41 godinu. Upoznao ju je s alatima koje koristi svaki dan u svom poslu.

Štemanje zidova, postavljanje pločica…

“Nije to internet, ovo je lopata, kramp, kliješta, žlica, kanta”, poručio joj je Huse. Razgovarali su i upoznali su se, a onda su krenuli u akciju. Prvo su raščistili prostor od komadića starog parketa, onda štemali podove i zidove, a Ella je čak i skidala pločice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)




Ella je pričala malo i o svom poslu pa otkrila koliko zarađuje, a cifra je šokirala Husu. “10 do 80 tisuća eura mjesečno”, rekla mu je Ella, na što je on ostao bez riječi i dodao da on toliko ne zaradi ni godišnje. Huse je Elli i Knjazu otkrio i kako se može prepoznati kvalitetan i dobar majstor. U poslu im se pridružio i Husin pomoćnik iz Indije. Nakon toga je Ella probala postaviti wc školjku, što joj se nije svidjelo.

Ella Dvornik o kritikama: ‘Ja ne bih nikad došla Thompsonu i napisala…’




“Ja bih radije pločice postavljala, ovo je dosadno”, rekla je, a onda je dobila priliku postaviti pločice.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Raspričala se i Charlesu

Naime, Ella je nekoliko puta spomenula i svog uskoro bivšeg supruga Charlesa Pearcea. S obzirom da je emisija snimana u ožujku ove godine, Ella i Charles su tada još uvijek bili zajedno. Ispričala je kako su se zapravo njih dvoje upoznali. Knjaz ju je pitao kako se internet odrazio na njen brak.

Foto: Instagram

“Pa, tako je i nastao. Upoznali smo se preko Messengera, zabunom. Išla sam nekom drugom poslati poruku i slučajno sam njemu poslala i tako smo ušli u razgovor” rekla je Ella. Kako se okušala u skidanju pločica, rekla je da “jedva čeka doći kući i mužu poskidati sve pločice”.

Charles navodno tuži Ellu Dvornik zbog kuće u Istri: Podjele bračne stečevine

Podsjetimo, Ella i Charles objavili su u kolovozu da se razvode nakon četiri godine braka. Sada se saznalo da Charles tuži Ellu zbog udjela u kući u Balama, u koju su se uselili 2021. godine.

Više pročitajte OVDJE.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.