Foto: Facebook/Kod nas doma

Ella Dvornik na meti kritičara: ‘Da me savjetuje osoba bez škole, pa to nije normalno’

Autor: T.Š.

Domaća influencerica Ella Dvornik-Pearce našla se na meti kritičara, kojima se nije svidjela jedna od njenih novijih objava na Instagram profilu. Naime, influencerica je pratiteljima pokazala kako je pripremila 15 kutija za selidbu u veći stan u Zagrebu, a nakon toga pokrenula je temu štednje.

Spomenula je jednu domaću aplikaciju za investiranje za koju tvrdi kako nije potrebno dodatno znanje. Kako bi istaknula važnost štednje, na kraju je rekla kako je i čuvanje dijela sredstava u čarapi isto nešto, no njenim se pratiteljima nije svidjelo što ona govori o temi štednje.

“Dosada si s reklamama”, “Da me savjetuje osoba bez osnovne škole? Pa to jednostavno nije normalno”, počeli su se nizati komentari. “Nisam završila srednju školu, stalno su me svi osuđivali zbog toga”, citirao je netko raniju izjavu Elle pa dodao: “I onda da me neko ovakav savjetuje, možeš misliti”.

Foto: Instagram

“Stalno su me svi osuđivali zbog toga”

Komentar da Ella Dvornik-Pearce nije završila osnovnu školu nije točan, ali je točno da nije završila srednju školu. Na konferenciji Beep Up održanoj prošle godine influencerica je ispričala kako nikada nije završila srednju školu. Pohađala je Umjetničku školu u Zagrebu koju je odlučila napustiti kako bi snimala seriju “Rođaci” koja na kraju nikada nije zaživjela na ekranima.

“Sve vrijeme me kopkalo to što nikad nisam završila srednju školu. Stalno su me svi osuđivali zbog toga, ali sam osjećala da imam neku ambiciju koju moram ispuniti. Znala sam da neću ići na faks ni ništa”, ispričala je Ella koja je srednju školu napustila u drugom razredu.

Pratitelje je zanimalo i zašto je odselila iz Istre, a komentirali su i da je prelijepa te da ima lijepe zube no Ella na te komentare nije reagirala. “Kak’ to da si se odselila iz Istre?”, “Prelijepa si”, “Al imaš dobre zube”, komentirali su. No, da su komentari ispod njene objave otišli predaleko jasno se vidi po tome što su komentari ispod objave djelomično sakriveni.

Ella Dvornik gotova s preseljenjem, pokazala kvart u kojemu živi: ‘Novi pogled na Zagreb’




Ella trenutačno prolazi kroz proces razvoda od Charlesa Pearcea, a nedavno se pojavila i glasina kako je Charles opet zaljubljen te da je njegova nova odabranica agentica za prodaju nekretnina Sandom Marušić.

Večernji list piše kako je Charles nakon te informacije komentirao kako nije u vezi s niti jednom drugom ženom nakon Elle.




“Mislim da je medijska pozornost usmjerena na Sandu izrazito nepravedna jer ona nije javna osoba. Nisam u vezi sa Sandom niti s bilo kojom drugom ženom. To mi je stvarno zadnja stvar na pameti”, rekao je uskoro Ellin bivši suprug s kojim ima dvije kćeri.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.