Foto: Josip Moler/CROPIX

Ella Dvornik gotova s preseljenjem, pokazala kvart u kojemu živi: ‘Novi pogled na Zagreb’

Autor: I.D.

Influencerica i poslovna žena Ella Dvornik nedavno je na Instagramu podijelila sliku iz svog svježe useljenog zagrebačkog doma. Nedavno je s pratiteljima podijelila da je morala napustiti svoj prethodni stan u Zagrebu. Sada je otkrila lokaciju svog novog doma u Zagrebu. “Novi pogled-novi Zagreb”, napisala je pored crno-bijele fotografije na kojoj se vidi višekatnica.

Na drugom postu koji je podijelila, vidi se kako drži za ruku nekoga, vjerojatno svoju stariju kćer, Balie. Ella je ranije napomenula da više neće dijeliti fotografije svojih kćeri. Sredinom travnja, jedna od najpoznatijih domaćih influencerica posvetila se pakiranju. U nedjeljnim jutarnjim satima, objavila je sliku kutija koje je kupila kako bi spakirala svoje stvari.

U tom trenutku nije otkrila kamo se seli, ali ni otkuda. Naime, Ella je tijekom braka s Charlesom Pearceom kupila kuću u istarskim Balama, u kojoj i nakon što su objavili da se razvode skupa žive. Tad je otkrila da mijenja stan u Zagrebu. “Falit će mi ovaj stan u Zagrebu… Ali moram u veći”, otkrila je.

Foto: Instagram

Odselila se iz Bala, sada kupila novi stan u Zagrebu

Podsjetimo, Ella Dvornik i Charles Pearce su se pojavili na Općinskom sudu u Puli u utorak radi novog suđenja u njihovom razvodu. Prisustvovali su sa svojim pravnicima i napustili sud s osmijehom na licu. Charles je dan nakon ročišta podijelio fotografiju kako uživa u kavi u Balama, mjestu gdje su živjeli on i Ella zajedno s djecom.

“Bilo sunce ili kiša. Svaki dan, zadnje dvije godine, a nadam se i idućih godina, možete me pronaći ovdje na kavi nakon što cure odvedem u vrtić. Dođite i pridružite mi se, novinari su također dobrodošli”, napisao je Charles uz fotografiju na kojoj je pokazao gdje svaki dan u Balama ispija kavu. Dok su bili u braku Ella i Charles dugo su vremena tražili idealan dom za svoju obitelj u Istri i pronašli su ga u Balama, a kada su se preselili prije tri godine preselili iz Zagreba poduzetnik je objasnio iz kojih razloga su donijeli tu odluku i je li zadovoljan što živi u Balama.

“Iako brzina promjena i efekti na različite proizvode i usluge, zajedno s poslovnom praksom imaju značajniju brzinu u Zagrebu, ne žalim ni za čim. Preseljenje iz Londona u Zagreb teško mi je palo. Posao je dobar, ali poslovna kultura je drugačija i iako sam upoznao mnogo sjajnih ljudi, osjećao sam da se ne uklapam. Dugo sam pokušavao, ali kada je Ella odlučila da se ni ona ne uklapa, ‘zov Istre’ je bio neizbježan. Tražili smo neko vrijeme, čak i godinama, ali 2020. sve se poklopilo”, ispričao je prije dvije godine Charles u intervju koji je dao za Story.

Ksenija Pajić: Zvali je kraljicom sapunica, snimila je kontroverznu scenu s kolegicom




Tada je otkrio kako su njihove kćeri Balie i Lumi bili jedan od razloga za njihovo preseljenje. Prošlog ljeta, domaća influencerica i glazbenica Ella Dvornik javno je objavila kraj svoje veze i braka s Charlesom Pearceom, koji je 14 godina stariji od nje. Njihova ljubavna priča započela je kada je 22-godišnja Ella upoznala Charlesa u Londonu. Vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka, te su u braku dobili dvije kćeri.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.