Foto: Davor Pongracic / CROPIX

Dramatičan istup Nine Badrić: ‘Pokušali su me zlostavljati’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Naša glazbena diva Nina Badrić progovorila je o problemu seksualno nasilja i uznemiravanja te otkrila s kakvim se oblicima zlostavljanja i sama susrela u karijeri, kao i da se našla u nekim opasnim situacijama. Dotaknula se i posrnulog redatelja Dalibora Matanića te optužbi koje mu se stavljaju na teret.

Iako je istaknula kako Matanića ne poznaje osobno, dodala je da joj je čudno kako se o tome godinama navodno sve znalo, a nitko ga nije prokazao ranije. Nije joj se svidjelo što je kao zlostavljač dobio ‘simpatizere’.

“Koliko vidim u komentarima, i on je dobio ‘simpatizere’ nakon svoje pokajničke izjave, što smatram suludim. Nitko ne bi trebao iskazati empatiju prema osobi koja zbog svog položaja u društvu i moći koju ima na bilo koji način uznemirava suradnice”, rekla je pjevačica u velikom intervjuu za Story.

Foto: Instagram

“Nitko mi nije čuvao leđa”

Na pitanje “s kojim se ona neugodnim situacijama susretala u odnosu na nekog muškarca na poziciji moći”, Nina je otkrila kako je bilo teško zadržati dostojanstvo te da je platila visoku cijenu svoje neovisnosti.

“U ovome poslu kao ženi nitko mi nije čuvao leđa, pa sam sama sebi morala biti čuvar i korektor. Mnogi su se ‘očešali‘ o mene jer su znali da me nema tko obraniti”, rekla je Nina te istaknula kako ju je na njenom putu čuvao Bog.

Nina Badrić zgranula javnost priznanjem: ‘Borim se, voljela bih da moja publika zna za ovo’




“Doživjela sam puno puta ucjene, nepravde i zastrašivanja moćnih muškaraca. U životu sam, nažalost, upoznala i psihopate u pravom smislu te riječi koji su me pokušali psihički ili emocionalno zlostavljati. Zapravo, ispravnije je reći slomiti. Nažalost, to su redom bili muškarci koji su demonstrirali svoju silu u danom trenutku. To su teške situacije kojih se nerado sjetim”, prisjetila se Nina Badrić.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.