Foto: Instagram

Alex Ognjena iznenadila potezom: Dugo ga je skrivala od javnosti, a sada ga konačno pokazala

Autor: T.Š.

Osebujna kantautorica Alex Ognjena udala se nedavno za Hagena Offermanna, vlasnika OHT produkcije, a sad je s pratiteljima odlučila podijeliti najposebnije trenutke s vjenčanja.

“Da objavim više info o drugom crkvenom vjenčanju”, napisala je na Instagram priči, a zatim je podijelila fotografiju s 20-godišnjim sinom kojeg je dugo skrivala od javnosti. “Jedna od dražih fotki. Gospodin sin”, napisala je uz zajedničku fotografiju.

U emotivnoj ispovijesti za Story, Alex je ranije govorila o svom životu kao samohrane majke, teškoćama koje je prolazila sa sinom, pa čak i beskućništvu.  “Sve odluke u našoj kući su zajedničke. Samohrana sam majka 18 godina, nas dvoje smo sami prolazili kroz sve i život nas nije štedio. Bio je svjestan u što se upuštam, bojao se kako ću to podnijeti znajući da sam osjećajna i teško bolesna, ali je znao razlog zašto to radim i da je zapravo bolest razlog žurbi. Mene je bilo strah da nije spreman za sve što nam slijedi, ali odlično je to podnio. Nije mu bilo lako gledati me dok patim, znam da je morao i rano odrasti zbog svega što smo prošli (čak smo bili beskućnici jedno vrijeme) pa je i ovu situaciju podnio vrlo zrelo”, rekla je.

Foto: Instagram

“Gledao me svih godina kako se borim”

“Žao mu je jer zna tko sam i da to nema nikakve veze s onim kako sam prezentirana, ali razumije da je to moj put i da nemam problema s egom pa me to toliko ne dira. Gledao me svih godina kako se borim za neke više ciljeve i ‘male ljude’ i zna da ću radije umrijeti kao lažna bludnica koja je ipak pomogla mnogima nego kao osoba čista obraza koja nije uspjela u svojim misijama”, dodala je Alex.

“Moj javni život je već godinama bio samo igrokaz pa se nismo time zamarali privatno, bili smo zauzeti stvaranjem lijepih uspomena”, rekla je tada i zaključila: “Nikad mu neću moći dovoljno zahvaliti na podršci i ljubavi. Ponosna sam što imam čast biti njegova majka. Boljeg sina nisam mogla ni sanjati”.

Alex Ognjena: ‘Odbila sam abortus, smrti se ne bojim, a samo me zbog ovog sram stati pred Boga’




Podsjetimo, Alex su prije nekog vremena liječnici odstranili štitnjaču zbog tumora, no ubrzo se ispostavilo da su se tumorske tvorevine proširile tijelom.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.