Foto: Damir Krajac / CROPIX

Severina stigla na ročište u štiklama koje su ukrale šou: Njihova cijena je pozamašna

Autor: I.D.

Pjevačica Severina Vučković je u ponedjeljak stigla na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu, gdje se održava suđenje zbog navoda o uhođenju Gordane Buljan Flander, bivše ravnateljice Poliklinike za zaštitu djece i mladih grada Zagreba, te zbog slanja uvredljivih poruka ravnateljici škole koju pohađaju njeni sinovi, Ljiljani Klinger.

“Dobro sam. Dobro sam. Nisam mogla doći u samo jednim štiklama, već dvije. Nisam im mogla odoljeti. Ova crnina na meni je kao za modernu sahranu”, rekla je pjevačica za 24 sata.

Sve oči su bile uprte u štikle koje je spomenula, a riječ je o modelu Les Doubles, omiljenom među modnim znalcima, brenda Jacquemus. Ovaj izuzetno popularan model dostupan je po cijeni od 990 eura na raznim online trgovinama.

Foto: Damir Krajac / CROPIX

Ovako je Severina pričala prije dvije godine

U međuvremenu, tužiteljstvo za Severinu traži uvjetnu kaznu od 10 mjeseci s trogodišnjim rokom kušnje. Podsjetimo, ovako je Severina 19. listopada 2019. godine pisala o Kilnger na svome Facebook profilu. “Dobar dan, ovo je Ljiljana Klinger, ravnateljica OŠ Matija Gubec. Protiv nje i škole dignute su brojne tužbe. Ona je osobno odgovorna jer po uputi oca nije dozvolila mom djetetu da ode iz škole sa svojim poočimom, te su ga učiteljice Marina i Petra vukle za ramena, za ruku, potezale za stomak i prijetile mu ako se ustane sa stolice da će dobiti batine”, započela je.

“Inače za ovu školu sam se nažalost prošle godine na sudu izborila da mogu samostalno upisati dijete u školu (jer se otac žalio) i obavljati sve pravne radnje. Pravna radnja je sve na što stavljate potpis pa tako i lista tko može kupiti dijete kad roditelj ne može. U međuvremenu se gospođa Klinger zbližila s tatom (čak je napravio i novo školsko igralište ispred škole) te su se oni dogovorili da u pravnu radnju ne ubacuju i listu sa imenima ljudi koji bi dolazili po dijete kad ja ne mogu jer je otac to zahtijevao”, nastavila je.

“Tako sam jedina majka u Hrvatskoj koja ne smije biti bolesna ili raditi, jer ako ne dođem po dijete prijavljuju me socijalnoj službi. Ona je ustanovila pravilo da ja o tome ne mogu odlučiti pa po moje dijete po naputku oca ne smije u školu doći ni moja mama na primjer. Čak sam i nakon operacije bruha direktno iz bolnice morala po dijete. Ona me u dogovoru s ocem kad mu treba za socijalnu skrb ili za potrebe suda prijavljuje za nebrigu o djetetu, što čak izjavljuje i po novinama”, dodala je.

Severina pričala o kontroverznoj snimci, otkrila detalje: ‘On mi je prvi pao na pamet’




“Prošle godine mi je prijetila da mi dijete neće ići na izlet, a ove godine kad sam došla upisati dijete u drugi razred izbacila iz svoje sobe rekavši da ne želi prihvatiti sudsku odluku. Ovo je državna škola sa privatnim ogrankom, ali spada pod grad Zagreb, što znači da je pod vlašću gospodina Bandića. Ako se uzme u obzir da je Milan Popović obećao Milanu Bandiću 50 milijuna eura za grad, što mi se gospodin Bandić osobno pohvalio u razgovoru, što mislite odakle vitar puše?”, zaključila je Severina.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.