Foto: Duje Klaric / CROPIX

Severina pričala o kontroverznoj snimci, otkrila detalje: ‘To mi je bilo najgore’

Autor: I.D.

Pjevačica Severina Vučković (52) nedavno pričala o intimnoj snimci koja je šokirala cijelu Hrvatsku davnih dana. Njene tridesete je upravo obilježilo “curenje” njene snimke s tadašnjim partnerom. “Moje tridesete su bile, uh taman sam završila turneju “Virujen u te”, i početak mojih tridesetih je obilježio film”, započela je Severina za Gloriju.

“Najgore u tom periodu mi je bilo što sam mislila, Isuse Bože, kako će moj razrednik iz srednje škole reagirati. On mi je prvi pao na pamet, bio je baš jedan krasan, plahi, miran čovjek. Tek sam kasnije pomislila na mamu, ali za mamu se podrazumijeva da će uvijek biti uz tebe, jer te i poznaje. Bila sam šest mjeseci doma”, rekla je Severina.

Otkrila je i kakvog muškarca sanja. “Sanjam jednog prekrasnog muškarca, koji ima 12 godina, i koji je na moju sreću prepun empatije, i njega sanjam”, otkrila je Severina. Inače, pjevačica je u petak održala koncert na poznatoj plaži Zrće, a na Instagramu je objavila nekoliko fotografija svog stajlinga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)




Sevka svakodnevno oduševljava regiju

Poznata pjevačica je zablistala u kratkoj zelenoj haljini dizajnera Juraja Zigmana koja je seksi prorezima naglasila sve njene atribute. Kombinaciju je upotpunila mrežastim čarapama i vrtoglavnim štiklama. “Što se dogodi na Zrću, ostaje na Zrću”, napisala je kratko Severina na Instagramu.

“Obožavam”, “Predobra” “Čovječe, kako izgledaš!” i Hvala, bilo je divno” samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod serije fotografija. Inače, Severina je nedavno rasplesala i prvog tenisača svijeta, Novaka Đokovića. On je plesao na njezin hit “Tarapana”.

Novak Đoković iznenadio je sve prisutne kada se pojavio na nastupu Severine u jednom klubu u Dubrovniku, a čim je Nole ušao u klub, posjetitelji koncerta počeli su mu skandirati, a hladna nije ostala niti Severina.




Uršula Najev osvanula u vjenčanici: Povezivali je s Momčilom, a ona navodno ljubi ovog pjevača

Pjevačica je pozdravila Đokovića s pozornice i priključila se ovacijama posjetitelja, da bi potom nastavila koncert, a sigurni smo kako se Novak dobro zabavio na koncertu Severine. Kako se doznaje Đoković je u Dubrovnik, u društvu prijatelja, stigao iz Herceg Novog, a koliko se zadržao na koncertu i kako se proveo ostaje nam za pogađati.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.