Foto: Ranko Suvar/ CROPIX

Severina slavi poseban dan, veže je za Milana Popovića: Hrvati uputili čestitke

Autor: I.D.

Hrvatska pjevačica Severina Vučković na društvenim mrežama je pokazala različite čestitke koje su joj mnogi poslali, a vežu se za rođendan njenog sina jedinca. “Sretan rođendan jedinoj ljubavi”, “Slavljenik naš”, neke su od poruka koje je pjevačica podijelila na svome Instagram profilu.

Naime, u obiteljskoj parnici pjevačice Severine i njena bivšeg partnera, poduzetnika iz Srbije Milana Popovića, došlo je u veljači do dramatičnog zapleta u borbi za skrbništvo nad njihovim sinom dogodio se nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu koji je povrijedio Zakon o parničnom postupku.

Milan i Severina više neće imati zajedničko skrbništvo, što je 2021. odredio Županijski sud u Splitu, već se njihov sin opet vraća ocu. Ta odluka odmah stupa na snagu, neovisno o eventualnoj žalbi pjevačice, pisao je Nacional. “Evo sad su i Vrhovni suci dali svoj obol. Digli su ruku uime mojeg djeteta koje nikad nisu vidjeli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji deset godina trpi torturu sustava, i ja skupa s njim. Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su donijeli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja odvjetnica”, izjavila je Severina svojedobno za Večernji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Severina (@severina)




‘On je moja kap na dlanu’

“Sad su Vrhovni suci dali svoj obol. Digli su ruku u ime mog djeteta, koje nikad nisu vidjeli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji trpi torturu, i ja skupa s njim. Ne da mi se sada tražiti nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više tražiti ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su one suprotne postojećoj praksi. Ja sam mama. On je moja kap na dlanu, a ja ću se boriti do zadnje kapi krvi za nju. Svoju kap na dlanu. Moje dijete živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade djetetu, da ja ne smijem o tome govoriti da ne bih nekoga uvrijedila”, govorila je Severina.

Podsjetimo, “Severina je večeras rodila dječaka”, objavio je 2012. godine nešto prije ponoći Tomislav Petrović, tadašnji menadžer splitske pjevačice. Dječak je na svijet, suprotno željama pjevačice, došao carskim rezom, a u trenutku rođenja težio je 3200 grama i bio dugačak 52 centimetra, pisali su prije 12 godina domaći mediji. Splitska pjevačica željela je da se njezin sin rodi 7. veljače, na dan kad je rođen i njezin pokojni otac Sever, no mališanu se nije žurilo.  Pjevačica je od 2. siječnja, kad je primljena u splitsko rodilište, slušala sve liječničke upute. Nadala se da će za dan-dva doma, no liječnici su odlučili drugačije.

NE GUBI VRIJEME! Momčilo Otašević pozirao širokim osmijehom, a novom objavom na Instagramu zaintrigirao pratitelje




Inače, Seve je četrdeset i devet dana provela na petom katu novog splitskog rodilišta. Na odjelu patologije čuvala je trudnoću. Sprijateljila se s osobljem, bila vrlo uzorna pacijentica. Rado im je dijelila autograme i CD-e. U posjet su joj redovito dolazili zaručnik Milan Popović, majka Ana Vučković i nećakinja, a nekoliko puta društvo su joj radili i Danijela Martinović s Petrom Grašom.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.