Instagram

Đoković upao na koncert Severine u Dubrovniku: Hrvatica sve prekinula i iznenadila potezom

Autor: GIŠ

Iako mu u zadnje vrijeme ne ide sve baš po najboljem planu Novak Đoković našao je vrijeme i za malo razonode, a kao destinaciju izabrao je Dubrovnik, gdje je sve iznenadio svojim dolaskom u kasni noćni sat.

Novak ima jako turbulentno proljeće, kao što smo već pisali riješio se još nekih bliskih ljudi iz njegovog okruženja nakon Gorana Ivaniševića, tako da prvi reket svijeta u smiraj karijere ulazi s potpuno novim planom.

Đoković je u novoj sezoni želio ponovno napasti čak i GoldensSlam, ali je odustao, barem se tako priča od Wimbledona, što je na kraju bio jedan od razloga rastanka i od hrvatskog trenera.

Na koncertu

Novak Đoković iznenadio je sve prisutne kada se pojavio na nastupu Severine u jednom klubu u Dubrovniku, a čim je Nole ušao u klub, posjetitelji koncerta počeli su mu skandirati, a hladna nije ostala niti Severina.

Pjevačica je pozdravila Đokovića s pozornice i priključila se ovacijama posjetitelja, da bi potom nastavila koncert, a sigurni smo kako se Novak dobro zabavio na koncertu Severine




Kako se doznaje Đoković je u Dubrovnik, u društvu prijatelja, stigao iz Herceg Novog, a koliko se zadržao na koncertu i kako se proveo ostaje nam za pogađati.

Instagram




Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.