Foto: Pixabay

‘SAMO NEBO ZNA KAKO ĆEMO ŽIVJETI BEZ NJE’ Preminula nagrađivana glumica: ‘Najbrižnija, najhrabrija i najvelikodušnija žena koju smo poznavali’

Autor: Dnevno.hr/ F.Š.

Umrla je glumica Kate Saunders, najpoznatija po ulozi u kultnoj seriji Mućke. Imala je tek 62 godine, a vijest o smrti potvrdila je njezina sestra Louisa Saunders na Twitteru.

“Izgubili smo je prošlog petka. Najbrižnija, najhrabrija, najvelikodušnija i najbriljantnija žena koju sam ikad poznavala. Samo nebo zna kako ćemo živjeti bez nje”, napisala je.

Kate je u seriji Mućke glumila policajku Sandru, a njoj u spomen osvanula je i poruka na službenom Twitter profilu serije.

“Žao nam je što je Kate preminula. Osim što se bavila glumom, bila je nagrađivana spisateljica, novinarka i kritičarka. Naše misli su s njezinom obitelji”, piše u objavi.

Kate je posljednjih godina života vodila bitku sa multiplom sklerozom, a zdravstveno stanje joj se posebno pogoršalo nakon smrti sina.




Autor:Dnevno.hr/ F.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.