Foto: Instagram

Sin Roda Stewarta i Hrvatica u Dubrovniku proslavili prvi rođendan sinčića: ‘Skoro sam se rasplakala’

Autor: T.Š.

Sin Roda Stewarta, američki hokejaš Liam Stewart i njegova zaručnica Nicole Artukovich, Amerikanka konavoskih i hercegovačkih korijena, stat će pred oltar za tjedan dana te u Dubrovniku brakom okruniti svoju vezu.

U tijeku su posljednje pripreme, a par već neko vrijeme boravi u Dubrovniku. Kako piše Slobodna Dalmacija, odsjeli su u luksuznom hotelu Excelsior u kojemu noćenje stoji oko 5 000 eura. Par je poveo i sinčića Louiea Marka Rodericka Stewarta s kojim idu na kupanje na plažu sv. Jakova.

Na plaži su proslavili i njegov prvi rođendan, a uz jednu od fotografija Nicole je pozirala sa sinčićem te ga nazvala slatkom malom breskvicom. Dodala je i da je umalo zaplakala dok ga je gledala kako jede breskvu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nicole Artukovich (@nicoleartukovich)




Pater Mirko pruža duhovnu podršku zatvorenicima 

Nicole i Liama vjenčat će pater Mirko Nikolić u Crkvi svetoga Ignacija na Jezuitima. Pater Mirko od dolaska u Dubrovačku biskupiju 2022. preuzeo je dužnost zatvorskog kapelana te pruža duhovnu podršku zatvorenicima, a svojedobno je bio i glavni urednik časopisa Glasnik Srca Isusova i Marijina.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Nicole Artukovich (@nicoleartukovich)

Nakon ceremonije vjenčanja svadba će biti na Lovrjencu, no još nije poznato tko će zabavljati goste. Poznato je tek da nije angažiran nitko od domaćih pjevačkih zvijezda.

Uoči vjenčanja u Dubrovnik bi trebao doći i slavni Sir Rod Stewart, koji je trenutno na europskoj turneji te bivši supermodel Rachel Hunter, Liamova majka.

Inače, Nicole Artukovich je još u prosincu bila u Hrvatskoj kako bi odabrala vjenčanicu. Odluka je pala na vjenčanicu naše priznate dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

Jelena Rozga završila u zagrljaju starijeg muškarca kojem se divi cijeli svijet: Isplivala i fotka

Podsjetimo, par je u vezi 13 godina, a ljubav se rodila još dok su pohađali srednju školu u Kaliforniji iduće godine.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.