Foto: Darko Tomas /Tomislav Kristo CROPIX

Josipa Lisac neobičnom gestom iznenadila Tonyja Cetinskog: ‘Ovo je za zaplakati’

Autor: I.D.

Tony Cetinski objavio je na svom Instagramu emotivnu čestitku koju mu je poslala Josipa Lisac uoči njegovog 55. rođendana i koncerta u zagrebačkoj Areni koji će se održati 31. svibnja.

“Dragi Toni, divno je što mogu s tisućama vjernih poštovalaca podijeliti ovu tvoju izuzetnu svečanost. Odavno sam i ja jedna od tisuću kojoj si najbolji! 35 godina zaljubljen i zanesen kročiš izazovnim, neizvjesnim i teškim putem da bi pokazao što želiš, možeš i tko si”, poručila mu je.

“To se permanentno gradi uz strast, ogroman trud, sve si to sam napravio. Ti si noseći sebe u sebi, baš takvog kakav jesi, uz pjesme koje su prenosile tvoj snažan senzibilitet, uspio božanstvenim glasom osvojiti srca i srca. To se treba slaviti! Moje iskrene čestitke i da, sretan ti rođendan, dragi Toni!”, poručila mu je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)




‘Predivna je ova ljubav između kolega’

“Hvala, draga. Sretan sam što živim u vremenu sa tobom udišući isti zrak. Volim te”, poručio joj je pjevač, dodajući kako nije mogao čekati rođendan da objavi njezinu poruku. “Predivna Josipa, sve što je izgovorila živa je istina i potvrda koliko je Tony veličanstven u svom glasu, muzici i životnim stavovima”, “Za zaplakati zbog oboje, što nakon vas u ovom ništavilu i sivilu. Svaka njena riječ je odmjerena, duboka, kao da istovremeno govori i o sebi. Predivna je ova ljubav između kolega, iskrena i čista. Neka nam dragi Bog sačuva”, pisali su mnogi u komentarima.

Naime, veliki koncert u Areni je iza ugla, osim što će sa svojom brojnom publikom, koja ga prati i bodri, proslaviti godine vrlo uspješne, bogate i iznimne karijere, Tony će na poseban način obilježiti i svoj rođendan.

O karijeri Tonyja Cetinskog puno toga već je rečeno i ispričano, dovoljno je između ostaloga spomenuti, da je svojim koncertima punio najveće Arene i dvorane u regiji, svojim vokalom stajao uz bok najvećim svjetskim tenorima, njegove pjesme osvajale su kako vrhove top lista, struku, ali i ono najvažnije – publiku.




Isplivala javna tajna Renate iz Braka na prvu: Pogledajte čime se pohvalila u Srbiji

Nešto manje od deset dana dijeli nas od koncertnog spektakla koji se s nestrpljenjem očekuje, a mi ćemo se podsjetiti posljednjeg aktualnog Tonyjevog singla “Tebi sve dugujem”, koji je već nekoliko tjedana u samome vrhu nacionalne top liste, čime je još jednom potvrđen status jednog od najuspješnijih i najtraženijih izvođača u regiji.

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.