Foto: RTL

RTL uveo novo pravilo u Večeru za pet, gledatelji zgroženi: ‘Produkcijo, žalosno i šokantno’

Autor: I.D.

Student Adrian Gostevčić ugostio je ekipu četvrtog dana ‘Večere za 5’. Za svoju večeru dobio je maksimalnih 40 bodova! Domaćin je oduševio Ljubicu, Đurđicu i Mirjanu, dok je Josip bio odsutan iz privatnih razloga. Prvi put u ‘Večeri za 5’ nastupilo je stoga pravilo da za kandidata u odsutnosti domaćin dobiva maksimalan broj bodova.

Pripravu večere Adrian je započeo glavnim jelom ‘Fill De Vil’ – punjenom teletinom. “Jesi mogao kompliciranije”, kroz smijeh je komentirala Mirjana. “De Vil mi djeluje kao vražićak”, dodala je Đurđica. Tijekom priprave večere otkrio je Adrian da je u Americi kuhao i za Baracka Obamu, koji je njegovim jelom bio zadovoljan.

“Skuhao sam mu nešto slično našoj pašticadi”, otkrio je domaćin i dodao da Obama obožava tartufe. Uz teletinu je ekipi spravio i umak od gljiva, a potom se Adrian okrenuo ‘Jesenjoj berbi’. “Ovo se razumije, tu bi bio taj kesten”, otkrila je Mirjana. “Možda će biti i bundeva u slatkoj varijanti”, dodala je Đurđica. Uskoro je domaćin otkrio da će spraviti tiramisu na svoj način. U desert je Adrian spario i kesten pire i bundevu. Za kraj – domaćin je ostavio predjelo.

Foto: RTL

‘Sad ga treba diskvalificirati da ne dobije ni onih 200 eura’

Dok je domaćin čekao s aperitivima, djevojke su se pitale gdje je Josip. Uskoro je toga postao svjestan i Adrian. “Bio sam iznenađen, Josipa nema i očekujem da će se pojaviti, ali njega nema”, komentirao je domaćin. Večera se i bez Josipa nastavila, a uskoro je Adrian djevojkama ponudio aperitive – aroniju, slavonsku šljivovicu, višnjevac, rogač i orahovac te sok od naranče za Đurđicu.

“Tako lijepo od njega”, komentirala je Đurđica. “Bio je simpatičan na aperitivu, malo zbunjen, vrlo slatko”, dodala je. “Bez imalo treme, pozitivan, bez stresa, to sam i očekivala”, zaključila je, pak, Mirjana. Uskoro je pred dame stigla juha od đumbira i mrkve. “Izgled predjela fenomenalan, fina, gusta juhica, kapljice bučinog ulja, fenomenalno. Bila je savršena”, oduševljena je bila Đurđica. “Okus je bio fenomenalan”, dodala je Mirjana.

Uskoro je stiglo i glavno jelo – ‘Fill De Vil’. Rolana teletina s punjenjem od kruha – uz umak od gljiva i salatu servirao je Adrian za glavno jelo. “I glavno jelo mi je bilo ok, teletina napokon”, komentirala je Mirjana. “Lijepo i primamljivo”, dodala je Đurđica o izgledu glavnog jela. “Ta teletina rolana, uspjelo mu je da se ne raspada, stvarno nisam ništa manje ni očekivala”, puna riječi hvale je bila Mirjana. “Bilo je sočno i dobro začinjeno”, zaključila je Ljubica.

Stanković najavio gošću, Hrvati digli paljbu: ‘To su dakle gluposti o kojima pričaju’




Gledatelji su komentirali novo pravilo RTL-a kada se jedan od kandidata Večere za pet ne pojavi na večeri. Prvi put u serijalu ‘Večere za 5’ nastupa pravilo prema kojem se za kandidata u odsutnosti domaćinu dodjeljuje maksimalan broj bodova – dakle 10. Adrian je za svoju večeru dobio 40 bodova!”, pisalo je u objašnjenu produkcije. “Sad treba Josipa diskvalificirati tako da ne dobije ni onih 200 eura. Ma to je postalo sp*dačina od emitiranja”, “To se moralo utvrditi pri postavljanju stavki o cijelom natjecanju. Ne post festum. Nigdje nema tog članka. 10 je pretjerano i ovom iritantnom napuhanku idu na ruku! Legitimno bi bilo da je bilo navedeno u pravilniku. To nije stav natjecatelja, iako odsutnog”, komentirali su gledatelji.

“Kandidat koji nije bio ne može da dade ocjenu, on je morao biti pod upitnikom jer nije bio prisutan to nije pošteno, iako večera je bila super”, “To je sasvim u redu pravilo zašto bi kandidat koji sudjeluje bio zakinut za ocjenu zbog drugog kandidata koji je spriječen ili ne dođe sasvim u redu pravilo”, “Žalosno šokantno nevjerojatno, što drugo reći nego nek se zove “Večera za 4″ ovo nije fer, pa pobijedio bi i da ih je bilo pet”, “Tko daje ocjenu umjesto Josipa? Ni više ni manje nego 10!!!”, negodovali su neki.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.