Foto: Marko Todorov / CROPIX

Rozga jednim potezom rastopila srca mnogih: ‘Izgledaš divno sa djetetom’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Splitska pjevačica Jelena Rozga svakom svojom pojavom izazove oduševljenje. Njene pjesme ne prestaju se oriti dvoranama i klubovima, a pjevačica je uvijek spremna za druženje sa fanovima. Sada je pak jednim potezom ponovno dokazala zašto je fanovi toliko obožavaju.

Naime, Jelena je nakon koncerta u Skoplju organizirala druženje sa fanovima u jednom trgovačkom centru. Na svojih pet minuta čekale su na stotine ljudi, a poseban trenutak dogodio se između Jelene i djevojčice koju je na druženje dovela njena majka.

Rozga je djevojčicu ne samo pozdravila, već ju primila i u naručje. Zatim je sve dodatno uljepšala zapjevavši joj svoj hit ‘Solo igračica’, nakon čega nije mogla skinuti osmijeh s lica. Snimku događaja objavila je na svojem Instagramu, a možete ju pogledati OVDJE.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)




“Šteta što nemaš svoje”

“Mala živi život”, “Koja sreća je ova mala”, “Izgledaš fantastično sa djetetom”, “Uskoro ćeš imati svoje”, “Gdje da se upišemo da i nama zapjeva ovako”, “Nikada solo, samo u pjesmi”, “Slatko, šteta što nemaš svoje”, “Savršeno”, “Baš je sladak video”, “Prelijepo, a baš ti paše bebica”, složni su bili fanovi u komentarima.

Jelena Rozga odbrusila kritičarima, nije štedjela riječi: ‘Stvarno sam prošla pakao’




Podsjetimo, Rozga se nedavno u medijima osvrnula na nagovještaje Andree Šušnjare o odlasku iz Magazina. Budući da je Jelena provela čitavo desetljeće kao njihova pjevačica, izjavila je kako ona najbolje zna da će Andrea po odlasku iz grupe morati raditi više nego ikad.

Priznala je i kako je manje-više ‘oguglala’ na kritike koje dobiva. “Toliko je pjesama koje su kritizirali u mojoj karijeri, ja sam stvarno prošla pakao, a te pjesme su dan danas velike pjesme, tako da sam ja već navikla i otupila sam. Ja radim ovaj posao zbog publike, a ne zbog nekih koji sjede doma i imaju potrebu nešto napisati”, izjavila je nedavno.

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.