Foto: Marko Todorov/CROPIX

Rozga o odlasku svoje nasljednice iz Magazina: ‘Ja najbolje znam što je čeka’

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Pjevačica Jelena Rozga uvijek je rado viđena prisutnost u medijima. Bilo to zbog svojih nastupa ili nekih komentara, svojom pojavom uvijek privlači pozornost. Javnost se sada ponovno fokusirala na nju, i to zbog komentara o odluci svoje nasljednice u grupi Magazin.

Naime, Jelena je iskreno prokomentirala najavu Andree Šušnjare kako razmišlja o odlasku iz grupe. “Što god treba imat će savjete od mene. Ja joj želim puno, puno sreće, puno strpljenja, morat će raditi više nego ikad kad izađe iz Magazina, ja to najbolje znam”, izjavila je Rozga za In Magazin.

Foto: Marko Todorov / CROPIX

Tko bolji nego Rozga

Iako Andrein odlazak još nije služben, sigurno je kako bi u tom slučaju imala najbolju podršku od Rozge, koja je u Magazinu bila čitavo desetljeće. I sama njena karijera dovoljan je dokaz da se itekako razumije u svijet glazbe, baš kao i Andrea.

Podsjetimo, Šušnjara je početkom srpnja progovorila o mogućnosti napuštanja Magazina. Tada je komentirala kako je ona službeno njihova najdugovječnija pjevačica sa 13 godina staža, te da se zbog tog angažmana nije uspjela posvetiti gotovo ničemu drugome.

Udruženje hrvatskih arhitekata: Odluka o ovogodišnjim nagradama nije još niti donesena

“Mislim da dolazi vrijeme da okrenem noviju stranicu, da se okrenem sama sebi. Nije sad – sad odlazak, ali mislim da će se dogoditi. Do kraja godine ćemo odraditi sve obaveze koje imamo, a od sljedeće godine ćemo ponovo popričati”, izjavila je tada za domaće medije.




Eventualni odlazak nesumnjivo će joj teško pasti, no bit će spremna pomoći svojoj nasljednici. Ljubomoru, kaže, ne bi osjećala, te bi bez razmišljanja bila na raspolaganju novoj pjevačici. “Nisam napravila ništa u životu čega bi se trebala sramiti ili da bi nešto drugačije napravila, iza svega stojim. Rekla bi – samo hrabro, jako i samo naprid i ne daj se”, zaključila je.




Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.