Romi otvorili vrata svojih vila i pokazali u kakvom luksuzu žive: ‘Oba dva sina mi vozi Maybach’

Autor: I.G.

Na društvenoj mreži Facebook osvanuo je video sa srpske Happy TV, iz priloga u kojem ekipa televizije zaviruje u raskoš romskih vila. Veoma detaljno je prikazan život imućnih roma u Srbiji, a količina pozlate na njihovom namještaju dovoljno je govorila o luksuzu u kojem živi ova zajednica.

“Oba dva sina mi vozi Maybach”, rekla je na početku videa majka obitelji, a zatim se kadar prebacio na sina, koji je odmah iz džepa na košulji krenuo vaditi novac. “Imam ovdje dvije tisuće eura za snimanje. Mora se uvijek naći neka lova. Idemo u Beograd na vodi”, rekao je.

Ekipa je stigla u Negotin, jer su čuli kako Romi koji tamo žive posjeduju ogromne i bogate kuće. “Kao i uvijek, dočekali su nas tigrovi na krevetu, lavovi na vratima, posvuda zlato i mnogo namještaja koji nigdje nismo vidjeli, čak i Louis Vuitton zavjese”, rekao je reporter.

 

Zavirite u luksuz romskih vila, napravljenih od zlata

Posted by Prosječni Bošnjo on Friday, 8 March 2024

 




Sve puno pozlate

“Nikad ti ne otvori vrata. A zašto? Oćeš da ti kažem zašto? Zato što su ljubomorni”, rekao je jedan stanar vile. Reporter se nadovezao i rekao da je nevjerojatno što su sve vidjeli na njihovom imanju. “Sigurno ćemo se ponovo vratiti, jer su vile bile prelijepe”, rekao je.

Nakon Negotina stigli su u Kostolac, gdje ih je dočekala još jedna imućna romska obitelj. “Evo moj otac je ovo kupio. Ova kuća je bila na dva kata prije četiri godine, a kada je moja majka vidjela da je komšija isto izgradio na dva kata, majka je poludjela. Kaže idi odmah u Srbiju i diži na tri kata”, rekao je mladi imućni rom.

OVO SAMO HRVATSKA MOŽE! Poljudom se orio Oliver: VIDEO koji je rasplakao naciju




‘Zašto on može? Pa mogu i ja’

“Da, mi imamo ljubomoru. Zašto on može? Pa mogu i ja”, objasnio je TV ekipi mladi bogataš. Reporter je objasnio kako u ovom kraju postoje natjecanja u tome tko će imati više katova, bolji namještaj i slično. “Ovdje je uistinu lijep namještaj koji je došao iz inozemstva”, rekao je.

Romska obitelj koja ih je zvala u Kostolac posjeduje nekoliko luksuznih kuća i vila, a TV ekipa je zavirila u svaku od njih. “Kod vas je sve zlatno, pa čak i zub”, rekao je reporter romkinji koja ga je zvala. “I zub i sve. Ugradila sam ga još dok sam nevina bila. Davno je to bilo, ne znam ni sama kada”, rekla je i objasnila kako u njihovoj zajednici i dalje postoji kult vrijednosti u kojem mlada mora biti nevina. “Ako nije nevina vraća se obitelji, a oni moraju vratiti i pare i sve”, rekla je.

Autor:I.G.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.