Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

Pogledajte estradnu kremu u Hrvata: Borna Kotromanić zaboravila donje rublje, a tek Nives

Autor: I.D.

Jedan od popularnih domaćih dizajnera elegantnih haljina, Ivica Skoko, organizirao je reviju u zagrebačkom HNK gdje je predstavio svoju najnoviju kolekciju raskošnih večernjih haljina. Brojne poznate dame, poput Ane Uršule Najev, Ive Jerković, Mie Dimšić, Antonije Ćosić, Daniele Gračan, Mile Elegović, Alke Vuice, Nenada Korkuta i mnogih drugih, uživale su u ovoj modnoj fešti.

Uz to, bilo je teško ne primijetiti mladog dizajnera Damira Begovića koji se posebno isticao na ovoj reviji u balerinkama, plaštu ne bijelim tajicama te Bornu Kotromanić i Nives Celzijus, obje su se pojavile u efektnim prozirnim haljinama, malo su toga ostavljale mašti.

Borna je nosila prozirnu haljinu ispod koje nije nosila grudnjak, a Nives je cijeli modni događaj začinila dugom haljinom i raskošnim atributima. Inače, bivša modna dizajnerica i life coach, kako se danas predstavlja Borna Kotromanić, poznata je po hrabrim modnim odabirima pa se tako nedavno na zagrebačkoj špici pojavila u ružičastom trikou i bundi.

Borna taji ljubavni život nakon Luke Rajića?

Podsjetimo, jedina ljubav koja se veže uz Bornu je njen bivši suprug Luka Rajić. Par se upoznao 1995. u jednom fitness centru u Zagrebu. Tajkun ju je zaprosio šest mjeseci nakon slučajnog susreta, a vjenčali su se 1996. u Dubrovniku. Nekoliko godina živjeli su u Zagrebu, a onda su se preselili u Ženevu. U braku su dobili trojicu sinova – Bornu, Luku i Frana. Razveli su se 2006., a za njihov razvod se često kaže da je bio jedan od najskupljih u Hrvatskoj. Naime, Jutarnji list pisao je da je Luka nakon Borne ostao ‘lakši’ za 40 milijuna eura. Ona je ranije u intervjuu za Story progovorila o bivšem suprugu.

“Moj bivši suprug bio je i ostao ekstremno velik radnik koji je cijeli život posvetio poslu. I sigurno da sam u tom prostoru ja kao žena bila na drugom ili trećem mjestu jer on za naš odnos nije imao energije. Zato je i danas i većinu svog vremena bez životne partnerice. I danas mu je fokus samo na poslu pa je to njegov život. Posao je njegova beba, a on je za to platio enormnu cijenu odrekavši se puno toga u životu. Svi uspješni ljudi kao što su i Bill Gates i Warren Buffett plaćaju cijenu svog uspjeha”, rekla je Borna tada.

“Luka Rajić nije dangubio ni danima ni satima, jer od rane mladosti nije imao alternativu. Moja su djeca svjesna i zahvalna na tome što im je omogućeno da danas nakon života i školovanja u svijetu mogu biti dio očeva sustava. Posljednjih 30 godina kreira desetke tisuća radnih mjesta, njegove su kompanije među najrespektabilnijima u Hrvatskoj. Dok sam bila u braku s njim, nisam smjela voziti ni auto koji je bio u vlasništvu tvrtke, a kamoli, poput nekih, kupovati cipele ili torbice na taj račun”, dodala je.

Čak ni Alen nije bio razočaran kao Gordana: ‘Ja gradska riba, a vi mi doveli primitivca’




Treba spomenuti i to da je na ovoj modnoj reviji isplivao je i novi par na estradi, Ana Uršula Najev i glazbenik Faris Pinjo, s kojim se spekulira da je u romantičnoj vezi. Navodni par je zajedno prisustvovao modnoj reviji dizajnera Ivice Skoke, gdje su bili primijećeni od strane fotografa u dotjeranim odjevnim kombinacijama.




Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.