Foto: Instagram

Čak ni Alen nije bio razočaran kao Gordana: ‘Ja gradska riba, a vi mi doveli primitivca’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Nova sezona Braka na prvu, privukla je dodatno gledatelje uz male ekrane zbog parova koji si nisu najbolje ‘sjeli’ na prvu, a najviše je pažnje izazvao voditelj i pjevač Alen Vlahović, koji je iskreno odmah prvog dana svojoj mladenki Ani priznao da mu nije fizički privlačna.

Mnogi su tada putem društvenih mreža osudili Alenovu iskrenost, no on nije jedini koji je tako reagirao ”na prvi pogled”. U srpskoj inačici ovog showa, koji se zove ”Brak na neviđeno”, mnogi pamte reakciju Gordane Anđelković, koja nije sakrivala ljutnju odabirom mladoženje. Snimka koja prikazuje njenu reakciju i danas se dijeli društvenim mrežama.

Gordana Anđelković je bila ljuta kada je ugledala Miloja Jovanovića. “Nemoj da se uvrijediti, ali oprosti, moje je da kažem nisi moj tip, ne sviđaš mi se i to je to. Nisi iz Beograda, ne sviđa mi se tvoj stajling”, rekla je Gordana Miloju, a onda je oplela po voditeljici.

Foto: Instagram

“Sestro, nismo na istom nivou”

“O čemu si ti mislila kada si vidjela njega i vidjela mene?! O čemu si mislila, majke ti”, vikala je Gordana, a voditeljica ju je upitala što mu fali.  “Ništa mi se ne sviđa, apsolutno ništa. Sestro, nismo na istom nivou. Pa je l’ vidiš mene, vidiš njega?! Ja gradska riba, a vi mi doveli primitivca iz Medveđe”.

“Ja ne želim da moj lik i djelo bude pored ovog lika. Ozbiljno ti kažem. Najozbiljnije cijepam ugovor. Znači zaboravi sve što smo snimali danas. Ovo je meni ponižavanje, oprosti, stvarno oprosti, ovo ništa nije na tvoj račun”, govorila je Gordana dok se u jednom trenutku obratila i neželjenom mladoženji.

“Pa gdje si ga, bre, našla?! Da sam išla na buvljak, našla bih boljeg frajera”, vikala je Gordana.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli mr_zajebancija_ (@mr_zajebancija_)




Mlada je u jednom trenutku i priprijetila produkciji da će ih tužiti ako objave snimku, a iako ju je voditeljica pokušala umiriti, Gordana je rekla da se ne želi pojaviti ”u ovoj glupoj emisiji” te je izletjela iz sale za vjenčanje.

Njenu reakciju komentirale su tisuće korisnika društvenih mreža, a mnogi su osudili njeno ponašanje.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.