Foto: Guliver Imahe/D.Van Tine/Future Image

‘POČINJE ERA SE*SI LUCKASTE BAKE’ Bruce Willis i Demi Moore dobili svoje prvo unuče: ‘Više nego što smo ikada sanjali’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Rumer Willis i njezin partner Derek Richard Thomas objavili su da je rođeno njihovo prvo dijete, kći Louette Isely Thomas Willis zajedničkom objavom na Instagramu.

Kći slavnog glumačkog para, Brucea Willisa i Demi Moore, i njezin partner, objavili su i fotografiju novorođenčeta uz emotivnu posvetu.

“Ti si čista magija. Ti si više nego što smo ikada sanjali”, napisali su u komentaru.  Malena je rođena 18. travnja u obiteljskoj kući, otkrio je par uz objavu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)




Brojne slavne osobe požurile su čestitati obitelji na prinovi. Hilary Duff, Melanie Griffith i Nikki Reed, samo su neke od njih. “Prelijepa je!! Čestitamo, mama! ️ Dobrodošla na ovaj svijet, Louetta!!”, napisala je Melanie Griffith.

Emma Heming, supruga Brucea Willisa, dodala je kako malenu djevojčicu već sada silno vole.

Podsjetimo, nakon što je svijet šokirala vijest o zdravstvenom stanju Brucea Willisa, obitelj se razveselila viješću da je Rummer trudna. “Počinje moja era seksi luckaste bake”, našalila se tada Moore, a kolegica Gwyneth Paltrow napisala joj je kako “jedva čeka tu njezinu fazu”.




Sretna vijest uslijedila je nakon što je glumcu dijagnosticirana frontotemporalna demencija (FTD). Riječ je o okrutnoj bolesti koja može uzrokovati usporeno kretanje, ukočenost, probleme s ravnotežom i promjene u ponašanju ili govoru. Obitelj je imala veliku želju da i Bruce ostvari lijepe trenutke i uspomene sa svojom prvom unučicom.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.