Foto: Sasa Buric / CROPIX

Nives Celzijus nekad je bila zaljubljena u hrvatsku pjevačicu: ‘Ne bih je odbila’

Autor: G.B.

Ove godine se na CMC festival vraća spisateljica, glumica i pjevačica Nives Celzijus. Vodičku publiku rasplesat će autorskom pjesmom “Moja pila”.

“Vodice volim jer uvijek ima puno sunca, smijeha, dobrih ljudi, puno kolega i dobre zabave”, prisjetila se kroz smijeh Nives. Ona je već nekoliko puta Vodicama priredile nezaboravne nastupe, a prisjetila se i svoje prve izvedbe na CMC festivalu.

“Prva asocijacija na festival mi je pjesma ‘Karanfili’, bio je to moj prvi nastup u Vodicama. Povezujem ga s velikom tremom jer je to ujedno bio i moj povratak na glazbenu scenu nakon puno godina. S pozornice sam otišla oduševljena zbog publike koja je pjevala ‘Karanfile'”, rekla je Nives koja sve poziva na festival i garantira dobru zabavu, a s obzirom na sve ovogodišnje izvođače ne očekuje se ništa manje od lude atmosfere.

Ima neka tajna veza

Hrvatska pjevačica, glumica i književnica Nives Celzijus je u svojoj knjizi “Gola istina” svojevremeno je otkrila da je kao mala bila zaljubljena u hrvatsku pjevačicu Alka Vuicu.

Nives i Alka su se prije nekoliko godina na snimanju spota poljubile, a Alka je sada, nakon toliko godina, prokomentirala poljubac koji se s Nives dogodio na snimanju spota.

Nekad je bio švaler, a danas je završio hodočašće: Grijehe prošlosti mu još nisu oprostili




“Odavno smatram da su ljudi biseksualni i da seksualnost nije određena rodom. Naravno, istražujem i čudim se svemu što me uzbudjuje i opušta. Istražujem svoju prirodu i sve što me zanima jer sam znatiželjna i nisam glupa! Imali smo 80-e koje su zapravo bile u nas 60-e. Otkrivali smo svoju seksualnost i nismo se libili ni sramili biti sa nekim tko nas je privukao, bilo muško ili žensko. Nažalost, nisam nikada spavala s Nives i mislim da je ona to ispričala samo zbog marketinga, jer da je htjela doista spavati sa mnom ne bih je odbila”, ispričala je Alka za Slobodnu Dalmaciju.

FOTO: Cropix




Autor:G.B.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.