Foto: Instagram

Nives Celzijus ima novu tetovažu, ali svi komentiraju majstora: ‘Svaka čast na koncentraciji’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Pjevačica Nives Celzijus gotovo tradicionalno, odlučila se za novu tetovažu, još jednu maslinovu grančicu, koju joj je tetovirao jedan od najpoznatijih hrvatskih majstora tetoviranja Ninoslav Zelenović poznatiji kao Zele.

Nives je proces odlučila snimiti i objaviti na društvenim mrežama pa i ne čudi što su, umjesto komentara na novu tetovažu, njeni fanovi više komentirali tattoo majstora i njegovu ”pribranost”. Naime, zbog potreba tetoviranja Nives je nosila tange, što je prizor od kojega bi se mnogima tresla mašinica za tetoviranje u rukama, pokazuju to i komentari.

Na desnoj strani svog boka i stražnjice, Nives sada ima još jednu maslinovu grančicu, a zanimljivo je da već jednu takvu tetovažu i s lijeve strane rebara, kao i da je prošlo dvije godine kako ju je napravila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)




“Svaka čast majstoru”

”Svaka čast tattoo majstoru na koncentraciji!”, ”Što pije ovaj gospodin?”, ”Je l’ boljelo?” bili su neki od komentara, no kako to često bude ispod objava Nives Celzijus, opet se našlo onih nezadovoljnih. ”Šteta, lijepa si k’o lutka”, ”Uništavanje najljepšeg tijela na Balkanu”, ”Takva matora se tetovira! Nisi baš u ”vinklu”!”, ”Nepotrebno”, pisali su joj drugi.

EMOTIVNA ISPOVIJEST UDOVICE OLIVERA DRAGOJEVIĆA: ‘Ja jedino mogu sebe satrat i sebe uništiti, a to ne želim’




Osim maslinovih grančica koje krase njeno tijelo, Nives ima još dvije tetovaže. Jednu ima na stražnjici, dok je druga tetovirana iznad intimnih dijelova. Riječ je o tetovaži koju je Nives napravila prije 14 godina. Tada je istetovirala “Propiedad de Dino” (Dinino vlasništo). Podsjetimo, Nives i Dino bili su u braku od 2005. do 2014. godine, a nakon razvoda su zbog djece ostali u dobrim odnosima.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.